Bestellen gaat duidelijk en vlot. Levering volgende dag.

Vroeger kregen we nog wel eens iets te snoepen bij de bestelling.

snel en goed

snel en goed

Snelle service zeer behulpzaam, fouten worden snel verholpen.

Helemaal super!

Goeie koffie voor een nette prijs, top service en snelle verzending

Top bedrijf !

Ik bestel regelmatig en het is altijd naar volle tevredenheid!!! Verder een aanbeveling voor iedereen. Goede spullen en groot assortiment.!.

Snelle service en een fantastisch product

Snel geleverd en een degelijk mooi product. Met de Flair Signature direct aan de slag gegaan, zoveel leuker dan de Solis, en de koffie is zeker zo lekker (zo niet lekkerder). Nog leuker is het om te ontdekken dat ik door slim in te kopen bijna 80 euro heb uitgespaard. Alleen jammer dat bij de reserve O-ringen het niet duidelijk is of het ook geschikt is voor de Signature uitvoering...

Correcte afhandeling van mijn bestelling !

Heerlijke thee

Levering duurde lang omdat de vervoerder niet leverde op zaterdag. Maar the is heerlijk. De glazen prachtig ( al moest ik wel hard boenen en een laagjes mini stukjes plastic wat over alle glazen heen was gesmolten te verwijderen)

Reageert adequaat, dienstverlening is zoals het moet zijn!

Ik heb altijd goede ervaring gehad met Bobplaza. Ik had enige tijd geen koffie meer besteld. Vanuit de goede ervaring besloot ik in januari 2022 voor het kantoor weer bij Bobplaza te bestellen. Ik kreeg echter de verkeerde bestelling bij de eerste levering. Vrij snel werd ik door de klantenservice opgebeld, die zich excuseerde en de juiste bestelling zou sturen, het kon wel enkele dagen duren werd gezegd. Dat vond ik niet prettig te horen, maar het zij zo, fouten worden gemaakt. Hoe fijn was het dat we dezelfde dag de juiste bestelling ontvingen. Gelukkig maar, we waren door onze koffie heen. Fijn geregeld en de vergissing snel rechtgezet.

snel & goed verzorgd

mijn bestelling werd goed en met zorg ingepakt

Perfecte service, snelle levering

Correcte, snelle levering en problemen worden direct opgelost.

zeer hulpvaardig

n.a.v. mijn reactie meedenken en geen problemen

Heerlijk

Na vele jaren verschillende koffiesoorten geprobeerd te hebben, steekt deze er ver bovenuit!

Heel blij met mijn prachtige koffiemaker!

Snelle levering, stevig verpakt. Het artikel is nog mooier dan ik dacht!

Snel en goed

De waterkoker die ik bestelde was er binnen 36 uur. Duidelijke communicatie, adequate bezorging.

Fast service and good coffee!

I enjoyed the new coffees very much. I tried one of the coffee brand here with amazing flavor of hazelnut. Illy is always good choice. Glad they offer different kind of espresso options

Uitstekende service

Vriendelijk. Professioneel en betrokken

Fantastisch!!!

Wat een fantastische klantenservice heeft dit bedrijf!!! Door een domme denkfout van mijzelf, ben 73 en behoorlijk grijs, dus denk je al snel dat JIJ het niet snapt wilde ik mijn bestelling terug sturen. Maar ...... daar was Joyce van de klantenservice. Een mail met duidelijke uitleg een vriendelijk woord en ik ......ben super tevreden.

Voor de 2e maal super leuke mooie Bredemeijer theepot gekocht en ontvangen ! Alles netjes.

prima ervaring

prima afspraken en correcte afhandeling ,

Fijn geholpen

Goed geholpen

Snelle en goede service en levering

bestelling gaat soepel, contact met de help ging soepel, levering ging soepel en ook nog super snel.

Doen wat ze zegen.

Koffie smaakt goed, doen wat ze zeggen te doen.

Fantastisch!

Een koffiemechaniek die je niet veel vind. Ik heb de Flair Pro 2 hier gekocht en het is een prachtig staaltje techniek! Ook te doen qua prijs als je niet direct een Pavoni van 700 euro wilt aanschaffen. Het solide stuk staal was de volgende dag in huis en klaar voor gebruik.

Gewoon top.

Mooie snelle leveringen die je als koffie liefhebber nodig hebt.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.