snel verzending maar..

ik had een Bialetti percolator rvs " 2 kops" besteld, Op de online foto stond voor 2 kops maar dat is niet helemaal waar. Dit percolator is zeer klein en het is voor slecht 1 kop coffee dus niet helemaal tevrend met de aankoop.

Alles Top geregeld

Vlotte bestelling en aflevering

product in goede staat op tijd ontvangen

- pakket status: goed verpakt - leveringstijd: volgens afspraak - site: overzichtelijk genoeg - onafhankelijk keurmerk - prijs: prijzen bij retailers waar bobplaza toe leverancier voor is zijn daar hoger dan op hun eigen site.

Uitstekende service

Tijdje geleden dachten we dat onze espresso machine defect was. Opgestuurd naar Bobplaza en achteraf er bleken allen instellingen niet goed te staan. Ik kreeg een mail terug met tips en dergelijke, machine retour gekregen en desgevraagd hoefden we geen verzendkosten te betalen. Dat is zeer schappelijk voor iets wat onze eigen fout was. Service is dus geen loze belofte bij Bobplaza, mijn volgende Espressomachine ga ik zeker weer bij hun bestellen.

Ruime keuze, snelle verzending

Snel en goed geleverd

Ook de tweede keer dat ik koffie bestelde, was alles goed in orde. Snel geleverd, in goede staat. En tegen een goede prijs. Ik ben erg tevreden!

Goed en netjes.

Netjes op tijd geleverd.

sinds 2016 mijn vast en vertrouwd koffie adres...

binnen 1 min. besteld, volgende dag weer koffie in huis ;)

Supersnelle levering

Heel tevreden: snel geleverd, heel ruim assortiment en voor goede prijzen. Mijn coffee bar thuis is weer helemaal bij de tijd!

Super zaak!

Altijd correct, vlot, en voor een goede prijs. Al jaren een tevreden klant.

Goede en snelle service

Na het bestellen van de producten werd ik keurig op de hoogte gehouden van de bestelstatus en levering, die overigens mooi snel was.

top kwaliteit

De bestelfunctie de site en de producten. TOP!

Goede service en levering

Mooi optijd geleverd en goed op de hoogte gehouden.

Binnen fles van thermosfles

Fijn dat ik mijn binnenfles kan vervangen zonder een hele nieuwe thermosfles te hoeven kopen.

Super snelle levering

Heel fijn dat alles super snel geleverd was. Producten zijn heel fijn. Precies wat ik ervan verwacht had.

Perfect experience

Great price on a product I couldn't find in France, fast shipping, I am really happy with my order. I will shop again!

Snelle bestelling, snelle bezorging

Fantastissh

Alles prima in orde en op tijd !!

Snelle levering en wat is die Geels koffie lekker. Top

Tevreden

Ik ben wel tevreden maar de laatste weken heb ik cups die niet goed opengaan en die dus weggegooid worden en daar zijn ze te duur voor

Prima service, bestelling en snelle levering.

Goede en snelle service!

Quick delivery, Well Packed. However, Item was damaged on arrival.

The Flair's paint work was scuffed quite significantly on arrival. I believe this is likely due to it being a second (pre-used customer return) as the item was very securely packed on arrival. I purchased this item using the English version of your website but your email communication to me is in Dutch. I think perhaps this is an easy/straightforward process to correct.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.