De koffie is een maand oud jammer genoeg

OK

Reserveglas voor bodum 3 kops, past wel in houder maar is te hoog.

Vertrouwde snelle service

Gemakkelijk besteld én snel geleverd!

Snelle levering, prima service, artikelen keurig verpakt en het word netjes afgeleverd. Superblij met m'n blauwe Smeg waterkoker, overal uitverkocht, behalve bij jullie. En de theesoorten zijn heel erg lekker. De ruime keuze dat ik zag op de site aan artikelen vind ik het zeker een aanrader om daar eens een kijkje te nemen.

Super service!

Ik had een piston besteld en daar bleek een kleurverschil in te zitten met mijn nieuwe ECM apparaat. Na wat foto’s opgestuurd te hebben heb ik direct een nieuwe gekregen. De oude kon in middels een voorgeprint label kosteloos retourzenden.

Mooi aanbod, TOP service

Ik kocht bij Bobplaza een set Illy Art Collection kopjes. De prijs was gewoon volgens de adviesprijs dus correct, maar ze waren één van de enige die deze nog op stock hadden. De bezorging verliep correct en goed, maar na 1 jaar was er helaas een soort defect. Gelukkig kan je dan rekenen op hun uitstekende klantenservice! Alles werd prima geregeld, communicatie verliep vlot en efficiënt... Ik koop hier zeker opnieuw wanneer ik iets nodig heb voor lekkere koffie!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

prima webwinkel

duidelijke site, goed verpakt, snel geleverd.

Goede en snelle service!

Overzichtelijke website, nette prijzen en altijd keurig verpakt en een punctuele bezorging!

Snelle levering, mooie merken

Prima webwinkel!

Snelle levering altijd alles compleet

Niks op aan te merken.

doet wat beloofd werd

Snelle levering. Verpakking zeer zorgvuldig en stevig. Eventjes probleem met bestelling die niet wou lukken op de website, werd per mail toegelicht. Nadat dit nog niet lukte heb ik zelf met personeel gebeld. Men had me nochtans beloofd om zelf terug contact te nemen. Maar dit terzijde, de levering gebeurde snel en goed.

Uitstekend!

Heel snelle en correcte uitlevering van de bestelde onderhoudsartikelen voor de Sage espresso machine.

gewoonweg een heel goede ervaring

duidelijke website, altijd een even punctuele bezorging en ... heerlijke koffie :-)

Snel en goed ingepakt geleverd

Snel en goed ingepakt geleverd. Niks aan te merken. Geen ervaring met klantenservice, want niet nodig gehad.

Zoals altijd perfecte snelle levering

Ik ben al jaren klant bij Bobplaza en word altijd snel geholpen, ook als er een keer iets specifieks niet op voorraad is, wordt meegedacht naar een oplossing. Altijd snelle levering en erg vriendelijke support! Hier blijf ik mijn koffie kopen! Keep up the good work!

Mooie kopjes, snel geleverd

Kopjes besteld om mooie latte art te kunnen maken. Bevallen heel goed.

Mooie koffiepot snel geleverd

Ivm aanschaf inductie kookplaat een nieuw pruttelpotje besteld. Werd de volgende dag geleverd ondanks de kerstdrukte. Top service!

Snel en kwaliteitsproducten

Webshop werkte niet meteen, maar goede service en perfecte levering van mijn ECM koffiemachine.

De webshop werkte niet goed (iDeal) maar Paypal bleek wel te werken. Vriendelijke klantenservice om problemen met online aankoop te verhelpen. Levering ECM was perfect, erg blij met de aankoop. Prijs was ook scherp op goede vrijdag.

In de avond besteld en volgende ochtend aan de verse koffie.

Uitstekend geïnformeerd door de klanten service voor de Illy koffie cups.

Snel geholpen met goede producten

Mooi alternatief gevonden voor reinigingsproducten voor mijn koffiemachine

Snelle bezorging, lekkere koffie en een mooi apparaat

Ik kon door de duidelijke informatie op de website en goede foto’s makkelijk tot een keuze komen. De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd en het product biedt precies wat ik ervan verwacht had.

Prachtige stolp

Winkelervaring was prima, product is top! Een mooie grote en zware en taartstolp waar ook gewoon meerdere gebakjes in geplaatst kunnen worden. Niet alleen praktisch, ook gewoon een mooie eyecatcher in huis.

Gewoon erg goed

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede prijzen! Gewoon top

Snel en correct

Snelle levering na duidelijk e communicatie

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.