Snel en zorgvuldig

De recente Illy Art Collectie werd snel en zorgvuldig verpakt afgeleverd. Heldere communicatie

Goede spullen en snelle levering

Heerlijke koffie en snelle levering

Snel geleverd, mooie spullen van Bialetti

Keer op keer uitstekende ervaring

Goede kwaliteit, snelle levering, faire prijs. Al jaren trouwe klant!

uitstekend

De heerlijkste koffieboon die er bestaat, erg verslavend. Snelle levering altijd vooradig. Helemaal Top !!!

Goede en snelle service

Fijne webomgeving, na bestelling de volgende dag in huis. Uiterst tevreden.

Goede service, proactief en behulpzaam. Heerlijke koffie bij de machine gekregen.

Positieve ervaring met Bobplaza. Ze zijn erg behulpzaam. De bestelling was vanuit de leverancier vertraagd en ben om de dag gebeld met een update. De medewerker dacht mee en als troost kregen we een gratis zak bonen bij de bestelde espressomachine. Die waren heerlijk. Dus ook een nabestelling geplaatst. Job wel done.

Hele scherpe prijs en perfect geleverd!

Snelle levering top service!

Snelle levering. En een goede prijs tov andere webshops. Een van de bestelde koffiekopjes bleek een fabrieksfoutje te hebben, dat is snel en goed opgelost. Bedankt Bobplaza!

Mooie kop en schotel. Prima kwaliteit.

Bestelde producten netjes verpakt en op de afgesproken tijd ontvangen.

Goede en zeer vlotte service

Vandaag bestellen is inderdaad morgen in huis. Zoekende op het net blijkt Bobplaza de goedkoopste te zijn.

Topservice en snelle levering

Duidelijke en vrolijke website. Nodigt uit om koffie te gaan drinken Ik wordt goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Snelle levering. Gewoon top !!

Bestellen en leveren

Snelle levering, goed verpakt en lekkere koffie!

Prima product !

De prijs van de Alessi waterketel was zeer concurrerend. En de verzending verliep relatief vlot.

Goede producten en prijstechnisch in orde

nvt

Geweldige koelbox

Overzichtelijke website! Snelle levering! Superblij met mijn stevige koelbox. Ik ga met hem pronken iedere werkdag tijdens de lunch in de bouwkeet. Ik zal mijn collega's jaloers maken.

Prima bedrijf

Lekkere koffie!

Snelle levering, heerlijke koffie!

Snelle service en goede klantvriendelijkheid

Ik was in eerste instantie niet bekend met Bobplaza. Maar mijn eerste ervaringen zijn goed geweest! Snelle levering, je wordt duidelijk op de hoogte gehouden over je bestelling en de klantenservice staat je goed te woord bij vragen. Ik ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

Snelle, strakke & spot on service

In de drukke decembermaand is mijn favoriete koffie binnen 1 dag bezorgd; top!

Gewoon altijd goed en bijna altijd de goedkoopste

Regelmatig besteld, nooit problemen.

Perfecte service en snelle levering

Prachtige SMEG waterkoker gekocht. Ben er blij mee. Ik spaar nu voor een melkschuimer. Staat prachtig op het aanrecht als design must have.

Supersnelle en correcte levering / prima prijs.

Goed geholpen door klantendienst - vervolgens levering snel, volgens afspraak - website gevonden na prijsvergelijking.

Makkelijk en snel en goede prijs, dus gewoon goed!!!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.