Snelle correcte levering van een mooi product

Great service!

Great service!

Zeer goed verzorgd wat je besteld

Heerlijke koffie voor een goede prijs

Ik bestel al een aantal jaar mijn koffie bij Bobplaza. Heerlijke koffie voor een scherpe prijs en snel in huis. Ook in de winkel in Haarlem vind ik het altijd fijn en ze kunnen goed advies geven over koffie of een apparaat.

Super, espressokopjes van van Geels apart, kleurrijk en uniek!

Bestellen en vlot in huis. Mooie producten waar je hebberig van wordt. Ook de mokken(als ze er weer zijn) gaan we bestellen. Ze zijn zo bijzonder ten opzichte van andere mokken! Dus blij met Bobplaza!!!!

Scherpe prijzen, supersnelle levering en goede klantenservice

Ik bestel mijn koffie hier al enkele jaren. Vandaag bestellen is morgen leveren. Ook wanneer je een vraag hebt over de koffie dan is de klantenservice je snel van dienst. Ook qua prijsstelling altijd scherp. Kortom: voor mij alle reden om Bobplaza trouw te blijven!

Altijd prima! en zeer snelle verzending.

Ik ben altijd tevreden. Ik bestel alleen fiters en reinigingstabletten. Jammer dat daar nooit korting opgegeven wordt of iets onverwachts in het pakket!!!!!

Héérlijke koffie bonen

Fijne overzichtelijk site. Met ruime keuze. Als je een vraag hebt over koffie... een apparaat/schoonmaken... krijg je duidelijk advies Heerlijke koffie bonen "Geels" Espresso Milano is hier favoriet. Snelle levering! Wij bestellen hier graag.

Snelle bezorging, beste koffie

Beste deals voor heerlijke koffie en ruime keuze.

Prima levering.

Prima levering, alles keurig verpakt en mooi op tijd.

Goede service en snelle levering

Ik heb een Jura koffiemachine en de middelen die Bobplaza verkoopt zijn van goede kwaliteit en prijs.

Ik bestelde online en haalde af in de showroom. Bestelling ging soepel op de website. Kunnen andere shops nog een van leren. Ophalen ging even zo makkelijk. In de showroom in Haarlem werd ik netjes te woord gestaan en vriendelijk geholpen. Overigens wordt je wel hebberig als je er een kijkje komt nemen.

no words Friends.....only Love!!!!

Words are coming from The Past.... Feelings about your products are most important...........

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd.

Zeer klantvriendelijk, goede en snelle communicatie en groot assortiment kwaliteitsprodukten.

Bobplaza had ik niet geassocieerd met koffie en thee, maar zodra je de showroom binnenkort vergeet je dat niet meer.

Snelle levering en goéd contact

Tevreden

Helemaal naar wens!

Snelle levering binnen een dag. Prachtig apparaat dat helemaal naar wens is en ook nog voor de laagste prijs. Wat wil je nog meer?

Vriendelijk en snel!

Makkelijke website, vriendelijke toon en snelle verzending. Er zat zelfs nog een kleine suprise in de doos. Dankjewel.

Geweldig!

Was een verkeerd artikel geleverd. Klantenservices gebeld, direct opgelost en volgende ochtend het goede artikel in de bus! Zeer vriendelijke mensen, top! Dank jullie wel!!!

Correcte service!!

Heel snelle levering en correcte service! Een aanrader!

Uitstekend in shop en levering

In shop goed advies en goede prijs! Elke bedtelling tot nu toe volgende ochtend op tijd geleverd

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb nu meerdere malen besteld en de levering is snel & alles van goede kwaliteit.

Zeker voor herhaling vatbaar

Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering.

Zoals het moet gaan

TOP

Snelle levering, goede service.

Snel geleverd. Een verkeerd artikel. Na telefoontje direct opgelost. Prima!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.