De dop voor de thermoskan, gelukkig nog verkrijgbaar, werd snel geleverd. We verbaasden ons wel over de kolossale verpakking, waar wel 50 van die doppen in konden.

Goede service en snelle levering!

Bestellen van nieuwe koffiebonen gaat gemakkelijk. Met een nette prijs. En na betaling supersnelle levering. Ideaal!

Lekkere koffie

+ Snelle levering + Goed contact via klantenservice, vlotte respons +ruime keuze aan verschillende soorten koffie en thee +goed verpakt -sommige koffie’s zijn al relatief oud (roast date)

Super service

Bedankt voor alles!

Heerlijke koffie, puur genieten.

Via een vriend ben ik op het spoor gekomen van Geels koffiebonen. Na een keer was ik verkocht, het wordt ons huismerk.

Duidelijke website, flexibele levertijd

Ik zocht een bepaald merk van koffie en vond dit terug op deze website. Bestellen ging zeer vlot, levering ook: je kan zelf aangeven wanneer je de koffie geleverd wil hebben, erg handig!

Snelle levering, vakkundig verpakt en het apparaat voldeed aan de geschetste verwachtingen

Grandioos

Duidelijke communicatie en snelle levering van producten die goed overeenkomen met beschrijving. Voor herhaling vatbaar

Porbleem bestellen en snelle leveringen

Al jaren klant. Altijd snel geleverd.

Mijn ervaring was perfect

Makkelijk bestellen en dan gaat alles perfect en word het pakje netjes bezorgd . Heel prettig !!!

Top organisatie !!!!

Mijn ervaring is gewoon prima!!! Een bedrijf wat de afspraak nakomt! Zeker van mij een aanbeveling om te bestellen! Gewoon doen.

Al jaren bestel ik mijn illy cups bij bobplaza en nog nooit teleurgesteld. De bestelling altijd snel geleverd. En de wijze van bestellen is eenvoudig en duidelijk. Helemaal top!!!

Snelle levering en topproducten

Alles op koffiegebied is hier te vinden en de levering is top

Tot nu toe goed.

Enige weken geleden bestelde ik een thermoskan van Stelton,voor de vakantie. Vandaag koffie in gezet, met filter. Toen ik in wilde schenken morste de kan erg. Dit was ik niet gewend van mijn kan thuis. Mijn Stelton koffiekan, eind aug. gekocht, lekt bij schenken. De binnenfles zit los. Ook het lipje onder de tuin sluit niet goed aan. Daar komt ook koffie uit. We zijn op vakantie, ik kan de kan nu niet terugsturen . Voor ons heel vervelend, mijn Stelton kan thuis, gebruik ik al jaren. Tot tevredenheid Graag Uw reactie S.Jelsma Ook het lipje, onder de tuit, heeft ruimte. Daar komt ook koffie uit . Momenteel kan ik de kan niet terugsturen, omdat ik niet thuis ben. Ik weet ook niet, of ik de rekening nog heb. Zodra we thuis zijn kan ik de kan terugsturen.Nu heb ik even geen goede koffiekan tijdens onze vakantie. Vast bedankt, Groetend, S.Jelsma Graag uw reactie

snelle levering goede prijs

snelle levering goede prijs

Prima verzorgd.

Geen op- of aanmerkingen. Alles prima.

Snelle afhandeling en goede customerservice

Snelle afhandeling en goede customerservice. Goede prijs kwaliteit !

Zoals altijd, een snelle en correct geleverde bestelling.

Ben al geruime tijd klant en dat zal niet wijzigen; prima ervaring wederom.

Beste koffiewinkels van Nederland.

Goede producten, fijne service en scherpe prijzen. Oma, snelle levering.

Probleem perfect opgelost!

Voorraad pot gekocht in de kleur zwart. Bij het uitpakken bleek de pot grijs te zijn. Pot zwart was niet meer voorradig helaas Gebeld en kon de pot terug kunnen sturen en mijn geld terug gekregen. Vriendelijke telefoniste die gelijk met een oplossing kwam!!

Perfecte afhandeling

Volledig correcte afhandeling van mijn bestelling, dankjewel !

Goed assortiment, snel in huis!

Fijne webwinkel met een goed en breed assortiment. Heb wat vertrouwde merken koffie besteld en ook wat nieuwe om te proberen. Alles was goed verpakt en snel bezorgd.

Prima service op maat

Gevraagd de bestelling vertraagd te verzenden. Prima geregeld en verpakt.

Prima advies

Prima advies gekregen tijdens onze zoektocht naar een geschikte koffiemachine. Als koffie liefhebber wil toch het beste….!

Supersnelle levering, achteraf betalen - TOP

Ik zocht een specifiek product en vond deze op Bobplaza. Ik had er nog nooit eerder besteld maar de reviews waren goed, dus ik heb mijn bestelling geplaatst. Het item werd heel snel geleverd, ik kon achteraf betalen en ik werd per e-mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Helemaal top dus! Niets op aan te merken, helemaal tevreden! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen, ik ben blij dat alles goed is gegaan.

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.