Makkelijk en snel

Ik zocht illy ypresso koffie capsules, en Bobplaza was de goedkoopste. Besteld en de volgende dag in huis. Dit is veel sneller dan direct van illy bestellen.

Vlotte communicatie, klantvriendelijkheid en levering.

Mijn eerste contact bij antwoord op mijn vragen voor aankoop was zeer postief. Snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ook de opvolging voor levering verliep vlekkeloos. Kortom, ik kom hier als tevreden klant graag bij een volgende keer terug.

Hele goede service

Heel blij met mijn aankoop, het postleveringsbedrijf had een fout gemaakt. Maar jullie reageerde meteen op alle emails en hebben heel snel het probleem weer opgelost. Super!

Snelle service, top kwaliteit

Opnieuw Illy koffiepads besteld en wederom snelle levering tegen een concurrerende prijs. BOB’s plaza is een blijvertje.

Snelle service heerlijke Chia

Super goed en snel geregeld

Rond 15 00 koffie op de website besteld (proefpakket van LOT61) en uurtje later al opgehaald. Lekker koffie en goed geholpen. Bedankt !

Heel makkelijk shoppen, snel en top kwaliteit

Ik heb mijn droom koffiezet apparaat gekocht en binnen 3 dagen was hij binnen!

Snelle en goede levering.

Altijd snel is mijn ervaring en het klopt ook altijd. Helemaal tevreden.

Geweldig!

Product besteld, volgende dag al binnen. Verder ook goed op de hoogte gehouden. Ik zal hier zeker vaker bestellen! Toppers!

Mooi, maar afmeting kan beter

Erg mooi houten tamper houder, alleen correspondeert de afmeting van het gat voor de piston niet helemaal met de piston zelf, maar dat is een klein issue

Goede website, en snelle levering van de prima koffie!

Bestel al jaren bij Bobplaza. Nooit klachten gehad. Doen wat ze beloven en communiceren snel en op een prettig toon. Uitermate tevreden.

strakke levering.

Heb geen enkele op- of aanmerking op het bestellen en de levering en levertijd. Alles verliep zoals alle vorige keren top! Ik beveel deze leverancier aan.

Goede en snelle service

Gemakkelijk te bestellen. Snelle en correcte levering. We zullen nog eens bestellen.

Alles klopt goede site goede info over je bestelling en de levering

Top zaak, snel en goede kwaliteit prijsverhouding

Lekkere snelle verzending, goed verpakt en prima communicatie.

Duidelijke website, snelle levering!

Bestel hier al een paar jaar koffie en onderhoudsproducten. Duidelijke website en snelle levering, top!

Snelle service goede prijs

Nooit geen problemen gehad alles goed geregeld en geleverd top!!

Très bon service!

Très bon service, raide et efficace ! Je recommande!

Fijn bedrijf met goede service.

Ik ben heel tevreden over Bobplaza. Snelle en duidelijke service en communicatie.

Snelle levering!

Aandacht getrokken door de lage prijzen, teruggekomen door de snelle afhandeling en levering.

Net voor de kerstdagen besteld (drukste tijd v/h jaar) volgende dag ontvangen!

Drukste periode van het jaar zo net voor de kerstdagen koffie besteld en volgende dag in huis! Helemaal top! Mijn feestdagen waren gered…

Super snelle service en super tevreden over het product!

Ik wilde deze waterkoker al enorm lang, alleen vond ik het altijd te duur. Bobplaza bood de waterkoker voor een mooie prijs aan. Ik heb niet eens hoeven na te denken en had het direct besteld! De waterkoker was de volgende dag in huis. Beter dan dit kan niet!

Goed makkelijk en netjes bezorgd

Snel en behulpzaam

Wat een snelle levering, heerlijk! Nadat ik mijn bestelling heb ontvangen had ik nog hulp nodig bij het bestellen van het gratis sage-pakket t.w.v. 169,00 euro. Alle tijd hiervoor telefonisch genomen en binnen 5 dagen had ik mijn pakket. Daar wordt je als klant blij van: Thankx bobplaza

Super mooie voorraadpotten

Enorm leuke voorraadpotten, goed verpakt en snel geleverd. Heel blij mee!

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.