Helemaal tevreden

Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en snel geleverd! Ze tevreden dus.

gemakkelijk bestellen en snelle levering

Goede informatie op de website, klanthistorie en bestelgemak. Snelle beantwoording en bevestiging per mail.

alle beloftes waargemaakt

Mijn bestellingen zijn snel en foutloos afgeleverd. Bestellen was erg eenvoudig/ Ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker mijn koffie bij Bobplaza blijven bestellen want ook de prijzen zijn prima.

Tevreden

Tevreden .. snelle en goede bezorging en vooraf goed aangegeven voor aflevering

Online bestellen bij Bobplaza werkt top!

Bestellingen, mits op tijd geplaatst, worden echt de volgende dag geleverd. Zeer goed verpakt. Een aanrader!

Vlot geleverd en prijsgunstig

De theepot van Bredemeijer is een aanwinst, vooral omdat deze niet lekt bij het inschenken. Bovendien was deze voordeliger dan bij andere aanbieders.

Na het bestellen van de koffiebonen op deze overzichtelijke webshop kon ik binnen 24 uur genieten van een (h)eerlijk bakje koffie. Kortom wil je vanuit je luie stoel op een makkelijke manier je ideale koffiebonen bestellen dan ben je hier aan het juiste adres!

Goede en snelle service

De bestelde koffiebonen werden de volgende dag al bezorgd. Bestellen is zeer eenvoudig.

Goede prijs snelle service

Zeer positief

Snelle levering en goed advies

Ik heb een Sage barista express impress espressoapparaat besteld. Dit werd snel en correct geleverd. Tevens laten adviseren welke koffie zij aanbevelen. Het inregelen van het apparaat kost even wat koffie voordat je de goede smaak te pakken hebt. Volgens mij is dat nu gelukt en de koffie is echt heerlijk. Superblij met deze aanschaf en voorlopig blijf ik bij de koffie van Bobsplaza.

Vlotte en vlugge levering

Mijn product werd vlug en vlot geleverd

Alles perfect

Liep allemaal op rolletjes

Snelle levering!

Goede service. Namen vooraf telefonisch contact op over bestelling en vertraging van 1 dag wegens niet op voorraad hebben. Toch nog binnen 3 werkdagen goederen ontvangen!

Uiterst tevreden!

Per toeval bij Bobplaza terecht gekomen in mijn zoektocht naar Stelton thermoskan. Uiterst tevreden! Correcte prijzen, stevige verpakking en snelle levering! Meer moet dat niet zijn :-)

Besteld en snel geleverd, makkelijk vindbaar op de site

Bobplaza, Topplaza

Ook voor mijn oudere Jura alle toebehoren gevonden, besteld en snel geleverd. Gelijk een proefpakket koffie mee besteld. Gereinigd, ontkalkt met nieuwe filter en de bestelde koffie is het weer genieten. Bij het wakker worden een dubbele koffie, espresso na de avondmaaltijd.

Lavazza koffie

Goed en snelle service, koffie is wel langer dan halve jaar oud!

Netjes en zeer snel geleverd.

Mijn de Longhi volautomaat netjes en zeer snel geleverd (volgende dag al) Ik had ook nog eerst een vraag en ze zijn telefonisch zeer goed bereikbaar.

It was fine

They delivered

• Você nos recomendaria? sim

Lekkere koffie, snel geleverd

Lekkere koffie bonen (geels espresso bonen Milano). Bonen behouden lang hun smaak. Snel geleverd tegen vriendelijke prijs.

Altijd betrouwbare en snelle levering

prima webshop die snel levert zonder poespas

Mooie producten en fijne levering

Fijn dat er een groot gevarieerd aanbod is, voor ieder wat wils. De producten zijn mooi en goed verpakt geleverd.

Fantastische voorlichting en veel tijd en aandacht voor de juiste aankoop

Nadat onze ECm Giotto espressomachine na 20 jaar niet meer reparabel bleek, besloten wij na het zien van de website naar BOBplaza te gaan. Uitvoerig onderzoek vooraf waren er verschillende ideeën mbt de nieuwe aankoop. Michael heeft ons rustig aangehoord en verteld en gedemonstreerd wat de voor- en nadelen en de verschillen waren. We wilden eigenlijk naar een goedkopere machine, maar na proeven en pratem is het na 20 min(!) toch weer een ECM geworden: ECM Puristika PID Antraciet Espressomachine. En met een water purifier kan. Nu na 2 weken kan ik vaststellen dat we hier een voortreffelijke koop mee hebben gedaan. Mede door de uitstekende gebruiksaanwijzing maken we elke dag nu de lekkerste espresso. Michael...ontzetten bedankt.

Bestelling keurig verpakt en op de afgesproken datum bezorgd.

De website is overzichtelijk. Ik had snel gevonden wat ik zocht. Zoals eerder vermeld was de bestelling keurig verpakt en op de afgesproken datum bezorgd.

100% oke

Ik had er nooit van gehoord van bobplaza maar ze zijn oke binnen 24 uur had ik mij bestelling thuis

A Hofmanweg 42

2031 BL Haarlem

Over Bobplaza Coffee-Solutions

Bobplaza is dé online koffiespecialist in Haarlem en omstreken. Je kunt via de webshop koffie, thee, apparatuur en onderhoudsartikelen bestellen. In de showroom kun je deze producten testen en proeven.