Erg snelle reactie en levering

Ik had met haastige spoed voor een wedstrijd een nieuwe steel nodig voor mijn net, bij de order een berichtje geplaats als niet voor bepaalde datum geleverd kon worden graag bericht. (dit deed ik op op zaterdag middag laat) Ik kreeg maandag morgen direct reactie en dinsdag had ik de steel al in huis! Erg tevreden dus!

Fijne laarzen en prima service

Fijne laarzen en prima service

Goede producten voor een nette prijs

Snel!

Voor een vriend heb ik als cadeau een aantal dingen besteld bij Karper XL. Snelle levering, goede communicatie en dus gewoon top!

Prima hoor

Geen klachten

Snelle levering top

Goed materiaal voor weinig geld. Snelle levering ,Top

Goed verpakt en het juiste artikel.

Goed spullen en goede service ook binnen een dag thuis bezorgd

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Goede service en snel geleverd

Als een bestelling moet zijn, bestellen en leveren toppie

Het bestelde was keurig binnen twee dagen binnen, en ook als gevraagde brievenbus pakketje.. Top

Snelle levering en groot aanbod

Supersnelle en correcte levering

Amper paar dagen na bestelling was mijn carpcradle geleverd. Super snelle service.

Een prima service

Hey was voor mij prima in orde

Snelle levering, mooie producten

Voor loodvrije materialen absoluut de beste webshop!

Onbeschrijfelijk

Door een fout van de berzorger een fantastische oplossing vanaf karperxl ! Is een top website een aanrader

Mijn eerste pakje werd niet geleverd met brievenbuspost, kwijt geraakt wss bij postpunt en heb een mail gestuurd en hebben me dadelijk een ander opgestuurd via een pakje en 2 dagen later heb ik een pakje gekregen toen. Dankjewel voor het rechtzetten ervan en zo snel.

Top service! Een zeer tevreden klant

Het bestelde pakket is verloren gegaan bij post.nl. Karper XL heeft dit zeer vakkundig opgelost binnen de week. Ik ben een zeer tevreden klant!

bevalt mij prima

bestellingen komen op tijd en goed verpakt aan.

Op tijd geleverd, alle producten waren zoals beschreven ,zeer tevreden (•‿•)

Uitgeprobeerd werkt prima.

Prima service. De eerste bestelling was tijdens verzending ergens verdwenen. Na een telefoontje had ik alles na 2 dagen.

Goed materiaal en snelle levering

Haken en onderlijnen besteld. Deze werd snel geleverd en met extra samples altijd leuk!

Maasdamsedijk 51

3297 AK Puttershoek

Over Karper XL

Karper XL is dé Webshop voor de Karpervisser. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar!