Snel en perfecte levering

Uitstekende service!!

Ik raad iedereen aan om hier te bestellen. Ik wist niet goed welke batterij en oplader ik nodig had, Maar na een duidelijke uitleg van batterijservice heb ik de juiste binnen gekregen.

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

Keurige snelle levering

Keurige en snelle levering

Prima kwaliteit en gaan ruim een week mee.

Goede prijs/kwaliteit.

Prima kwaliteit en gaan ruim een week mee.

Goede prijs/kwaliteit.

Goede aanbieding

Het aanbod van de batterijen was aantrekkelijk en via de site snel kunnen bestellen. De leveringstijd was zoals als aangegeven.

Goede aanbieding

Prompted levering tegen gunstige prijs.

Heb sinds laatste 2 jaar mijn hoortoestel batterijen van deze leverancier, en daar is niets over te klagen.

Prompted levering tegen gunstige prijs.

Goede batterijtjes en gaan lang mee.

Snelle levering,prima.

Snelle levering. Keurig verpakt

Goed.

Prima. Snel en goed geleverd.

Batterijen voor mijn hoortoestellen zijn goed geprijsd en snel geleverd

Prima prijsstelling en snelle levering

De prijzen zijn laag Ruim assortiment Snelle levering

Goedkoop en snel geleverd

Vlotte afhandeling. Jammer dat ze zoveel info willen van mij.

snelle service

snelle correcte service

Mijn schoonvader is zeer tevreden over de nr.312 hoorapparaat batterijen ! Prachtige prijs kwaliteit voor 120 batterijen (20×6stuks) Dankjewel !!!

Supersnelle levering

Reeds de volgende dag na bestelling in de bus. Ook qua prijs veruit de goedkoopste met 12 stuks meer als de concurrenten.

Snelle levering en keurig verzorgd

Makkelijk besteld en snel ontvangen

Geweldige service

Na problemen te hebben ondervonden met het geleverde product werd ik zsm geholpen om het op te lossen. Jeroen is een zeer fijne man om zaken mee te doen.

klantvriendelijk

omruilen na een fout in de bestelling (door de klant) gaat heel gemakkelijk en snel

Snel en goedkoop

Dit bedrijf levert snel en goedkope batterijen voor mijn hoortoestellen

Burg Krollaan 21 A

5707 BA Helmond

Over Batterijservice.nl

Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !