goed verpakt zonder beschadinging

Prettige webshop, scherpe prijzen

Al vaker bij Batterijservice besteld. Altijd snel binnen en netjes verpakt. Prijzen zijn echt laag tov anderen. Ga zo door!

Zeer tevreden met prijs en kwaliteit

Nieuwe batterijen besteld voor mijn gehoorapparaten. Net als bij de vorige bestelling weer zeer tevreden over de prijs en kwaliteit

Alles goed geregeld en snel.

Omruilen ging zonder problemen

Prima service. Snel geleverd

Nergens goedkoper

eenmaal besteld heelvlot bezorgd

Zie hierboven

duidelijk, goed, goedkoop en snel

duidelijk, goed, goedkoop en snel.

Scherpe prijs

Scherpe prijs Overzichtelijke website Eenvoudig bestellen Snelle levering

Super snelle levering

Gisteren besteld vandaag al in huis. Bovendien zeer goed verpakt!

Overzichtelijke website

Nette en duidelijke website met een soepel bestelproces. Echter 4 dagen na de verzendbevestiging nog altijd de batterijen niet mogen ontvangen (brievenbuszending). met geen mogelijkheid tot track&trace. Waarschijnlijk ligt dit niet aan Batterijservice echter zij zijn wel de opdrachtgever van postnl.

Goede prijs, snel geleverd!

De eerste keer hier besteld. Heel tevreden. Goede prijs en goede service.

duidelijke webshop, super snelle levering.

Goede prijs, snelle levering

In één woord: SUPER

Super goed en snel geleverd

Goeie evaring

Keurige afhandeling en levering, zoals reeds eerder ervaren.

Aanrader

Goed verzorgd

Super !!!!!!

Product had kortsluiting in de lader. Kreeg binnen 2 dagen vervangend product, zonder de defecte terug te hoeven sturen.

Zoals het hoort

Gewoon goed

Scherpe prijs, vlot geleverd.

Het werd weer tijd om een voorraadje batterijtjes te bestellen voor mijn gehoorapparaat. Na even googelen kwam ik bij Batterijenservice.nl uit.

goede service

zie boven

snel geleverd prima product

gewoon wat ik verwacht had, prima product op tijd geleverd

Ja geweldig, snel en zorgvuldig!

Eerste keer dat ik bij batterijservice heb besteld, mede door de scherpste prijs! Maar heel goed gegaan Top!

Burg Krollaan 21 A

5707 BA Helmond

Over Batterijservice.nl

Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !