Vlot geleverd

Goede prijs / kwaliteit verhouding

gewoon helemaal goed, had niet beter gekunt

heb hier nog maar 1 x besteld maar ben heel tevreden

Juiste batterijen en vlot geleverd

Zocht batterijen voor de fiets. Snel gevonden tegen een goede prijs.

goede service

bestelling door mijn fout verkeerd ingevuld, werd na mail contact gelijk hersteld en dus de goede geleverd gekregen.

Helemaal goed

vlug besteld vlotte levering

Snel het juiste product tegen een gunstige prijs geleverd

Prima website en snel geleverd

Prima website en snel geleverd

Precies zoals het moet.

En meer, ik had een foute postcode ingevuld. Moest dus twee keer verstuurd worden. Dat is gewoon gebeurd, DUS !!!

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

dit is mijn 2 e bestelling en zeer tevreden

zie boven

vlotte levering en goed ontvangen

x

Goedkoop en snel

vandaag besteld, morgen in huis.

snelle levering, faire prijs

x

zeer tevredenen ze zijn goed

gaan lang mee

Een perfecte TOP SERVICE !!!!

Een bestelling gedaan aar helaas het verkeerde type besteld. Binnen een uurtje een nieuwe order besteld met wel het wel juiste type. Een mailtje gestuurd met de vraag de eerste order te annuleren voor het verstuurd werd. Zeer snel een antwoord en het geld terug. Bijzonder goede ervaring. Bedankt !!!!!!

Goede accu-webshop, zeer prettige klantenservice!

GEKOCHT: - GP M451 USB LADER (zeer strakke prijs!) - een paar extra sets oplaadbare GP batterijen https://www.batterijservice.nl/nl/gp-usbcharger-m451-2600aa-usb-charger-two-dockingstations.html Prettige snellader! Pluspunten: - laadt je batterijen lekker snel op - deze GP USB snellader heeft een prachtig design - ledindicatie geeft duidelijk weer hoe vergevorderd het laadproces is - display laat ook zien of een batterij defect is - kan ook andere merken oplaadbare batterijen dan van GP opladen Minpunten: - de bijgeleverde Micro USB kabel is ook écht micro: de lengte is slechts 30 cm. Ik moest een langere kopen anders bungelt het laadstation aan de muur... - schuiflaatjes van de accuhouders zijn niet heel solide uitgevoerd - geen (snellaad) adapter bijgevoegd in de doos, koop er een van 3 of 4 Ampère (een gewone 2A werkt niet) TIP: https://www.diamtelecom.com/oneplus-3-3t-5-5t-6-originele-oplader-met-dash-4a.html?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=free_product_listings&gclid=Cj0KCQiAxc6PBhCEARIsAH8Hff2JDNbsn5kwsxvdmNy5RWqfKeYu8B7Ek-K-lpNV6rDfNqTV_VGEF_8aAib3EALw_wcB WEBSHOP (alleen pluspunten): - snel geleverd - prima service - levering was goed verpakt - prettige klantenservice (ze namen ruim de tijd voor wat tech-vragen) - ik kreeg zelfs wat batterij-opbergdoosjes gratis meegeleverd ABSOLUTE AANRADER!

Gewoon goed.....

Ze komen al hun beloftes na

Snelle en juiste levering

De bestelde batterijen voldeden prima en waren snel in huis.

Snelle, vriendelijk, behulpzaam service.

Waren verkeerde geleverd Is goed opgelost heb de juiste gekregen met een presentje omdat ze een foutje hadden gemaakt. Bedankt voor goede service netjes opgelost Gr. Martin

Vlotte bestelling

De nieuwe voorraad batterijen voor mijn gehoorapparaat werd snel bezorgd als brievenbus pakketje. Hoefde er dus niet voor thuis te blijven.

Goede ervaring

Prijsbewust

Eenvoudig, duidelijk en aantrekkelijke prijs. Snelle verzending.

Prima, snel geleverd.

heel goed

het was er heel snel

Burg Krollaan 21 A

5707 BA Helmond

Over Batterijservice.nl

Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !