Een woord is genoeg: prima

Snelle levering en goede prijs.

de batterijen zaten goed en netjes verpakt

Goede ervaring snelle levering

Na telefonisch contact i.v.m verkeerde levering daags erna de goede in de brievenbus. Prima opgelost ik kan iedereen de batterijservic aanbevelen.

Volgens afspraak en snel.

Na leuk telefonisch kontakt voor wat info, besteld en de volgende dag al in huis, TOP :-) Dag erna weer bestellingkje geplaatst, komt vast ook goed. Ga zo door.

Was snel geleverd

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit.

Snel en volgens afspraak geleverd

Bestelling volgens afspraak geleverd

Super snelle levering

Wij zijn tevreden over de batterijen die wij besteld hebben. Onze telefoon werkt weer zoals het hoort. De levertijd is snel

Goed en snel geregeld

Prima, snel geregeld en thuis gestuurd

Fijn dat het brievenbuspost is.

Snelle levering, en goede prijs.

Duidelijk op te zoeken op de website. en gunstig geprijsd. Snel en goed geleverd.

Prima prijs, product en service

Prima prijs, product en service

Snel en adequaat

Besteld, verpakt en verstuurd met de juiste communicatie.

Alles netjes in orde.

Alles in orde.

Eerste ervaring was prima

geweldig

Andere batterijen

Had Duracell CR2450 batterijen besteld, zoals ook de pakbon aangaf, maar een andere merk ontvangen. Echter na contact met Batterijservice.nl is dit op prima opgelost. Ik heb de levering gehouden en een mooie korting gekregen. Met een compliment voor de ongewone snelle reactie en oplossing.

Goed en snel

Fijne website en hele scherpe prijzen. Bestelling verliep probleemloos en snel. Aanrader!

Snel en voordelig

Overzichtelijk aanbod en aantrekkelijk geprijsd.

Makkelijk door brievenbuspost

Goede prijs snelle levering

Goed en snel

Artikelen als beloofd.

Snelle service!

Batterijen besteld en 2 dagen later had ik ze in huis.

Burg Krollaan 21 A

5707 BA Helmond

Over Batterijservice.nl

Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !