Zeer snel geleverd

Snelle levering en prima prijs

Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit verhouding

Afwikkeling snel en goed

Positief

Besteld en gekregen, was prima. Info over wanneer ze kwamen kon iets beter.

Besteld en gekregen, was prima. Info over wanneer ze kwamen kon iets beter.

Uitmuntend

Snel en correct echte leren bandje en batterij vervangen

Snel, veel voorraad en goedkoop

Na eerder op diverse websites separate bestellingen te moeten doen; viel op dat Batterijservice.nl alle niet alledaagse batterijen binnen 2 dagen kon leveren. Heel prettig. NB de zoekfunctie op batterijcodes kan nog verbeterd worden

Goede webshop

Batterijen snel geleverd. Voordelig geprijsd en houdbaarheidsdatum ver in de toekomst.

Goeie snelle service

Super goed

Mooie prijs en snelle levering

Batterijen voor mijn afstandsbediening nodig. Zondag besteld en dinsdag in huis via brievenbuspost. Lage verzendkosten :-)

Goed product, snel bezorgd en voor een scherpe prijs.

super

heel klantvriendelijk. snelle levering.

Snel en niet duur!

Snel geleverd en niet duur.

Doet wat het hoort te doen

Ik kreeg de batterijen netjes via de post binnen en ze doen wat ze moeten doen

Energizer batterijen besteld tegen laagste prijs en snel geleverd

Snelle bezorging

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd en het was een brievenbuspakje dus ik hoefde er niet voor thuis te blijven

Snel en goed

Ik had mijn bestelling snel in huis. Er miste alleen een ding maar dat werd snel opgelost. En dat voor een goede prijs!

Netjes

Nette levering van pakket en snel

goed snel en duidelijk

Wat moet ik nog aan mijn vorige regel toevoegen. Zo zou iedere website moeten werken. succes gewenst

vlot en prima service

vlot en prima service

Heel goed en op tijd

Heel goed en op tijd

Ben tevreden

Ben heel tevreden Bestelling is netjes bezorgd

Prima klantvriendelijk bedrijf.

Snelle verzending. Goede prijzen en zeer klantvriendelijk.

Snel, goede prijs en bereikbaar

Dinsdag besteld, woensdag geleverd. Ik had een probleem met mijn email adres, direct bereikbaar en gefixed. Zeker een adres voor een volgende bestelling. Jeroen, bedankt

Gewoon goed

Overzichtelijke website en zeer netjes ingepakt En had ze de volgende dag in huis

Burg Krollaan 21 A

5707 BA Helmond

Over Batterijservice.nl

Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !