Geleverd conform afspraak. Kwaliteit batterijen nog niet bekend.

Geleverd conform afspraak. Kwaliteit batterijen nog niet bekend.

Prima levering, goede prijzen!

Prima levering, goede prijzen. Zeer vlot geleverd en prima verpakt. Bespaar u zelf een rit naar de bouwmarkt en bestel ..... Een aanrader!

Prima prijs en snelle levering

Prima prijs. Besteld in het weekend dus levering via brievenbuspakje duurde een paar dagen (post wordt niet op maandag bezorgd).

Snel, goed en goedkoop

Zeer voordelig, ruime keuze en snelle levering.

Top geregeld!

Plaatste 2 bestellingen in het weekend, beide met verzendkosten. Bestelling werd door Batterijservice gecombineerd in 1 levering en ik kreeg spontaan de verzendkosten teruggestort. Dat noem ik nog eens meedenken!

Lege dure batterijen

Batterijen waren speciaal type en al leeg voor gebruik.... waardeloos. Ook batterijen hebben een houdbaarheidsdatum!

Goedkoop en snelle levering

Snelle levering en veel goedkoper dan elders

Snel geleverd, nette prijs

Batterijen voldoen, zijn snel geleverd ondanks corona drukte. De prijs is netjes.

Batterijservice.nl, daar krijg je energie van

Eenvoudig bestellen en snelle levering van goed verpakte goederen.

Bliksemsnelle levering voor een prima prijs.

Voor mijn Nest Protect (meter van rook en koolmonoxide) had ik nieuwe Energiser Lithium batterijen nodig. Mogelijk snel natuurlijk. Na bestelling bij batterijservice. nl lagen ze de volgende dag in mijn brievenbus. Top!

Goede kwaliteit en service!

Snelle en goede levering.

Snel en goed

goede prijzen en vlot geleverd.

Snel levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding

TOP SERVICE

Producten worden op tijd en perfect aangeleverd

Prima service!

Bij controle van mijn bestelling bleek dat ik de verkeerde batterij besteld had. Geen probleem kon nog worden gewijzigd.

Hele goede en snelle service!

Hele goede en snelle service!

Keurig op tijd geleverd

Voldoet aan wat beloofd wordt.

Oplaadbare batterijen voor een aantrekkelijke prijs besteld en de volgende dag op de deurmat. Ook de berichtgeving van de levering verliep uitstekend.

Goede service!

Goede service, met duidelijke communicatie over de leveringstermijn

Snel en correct afgeleverd in brievenbuspakje. Lage portokosten dus

Snel en correct afgeleverd in brievenbuspakje. Lage portokosten dus

Snelle levering, goede prijzen

Batterijen besteld voor mijn rookmelder. Nette prijzen en snel geleverd!

Super ervaring met dit bedrijf

Ik ben enorm goed geholpen. Ik moest een bestelling aanpassen (net een ander merk batterijen voor het alarmsysteem). Binnen een paar minuten telefonisch opgelost!

Vlotte levering

Positief

Overzichtelijk bestelproces en snelle levering

Het bestellen van de batterijen ging makkelijk.

Burg Krollaan 21 A

5707 BA Helmond

Over Batterijservice.nl

Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !