Pluspunten
Ze doen wat ze beloven geen gezeur Zeer snelle levertijd Batterijen kan je lang bewaren Blijf hier bestellen ook vanwege de prijs
Pluspunten
Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen
VerbeterpuntenLevertijd zou korter kunnen
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Makkelijk bestellen, betalen en binnen een paar dagen levering via post. Gewoon zoals verwacht en zoals het moet zijn.
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntengratis leveren ? ;)
Pluspunten
Goede informatie
Pluspunten
Snelle en goede levering!
Pluspunten
Zeer snelle en bovenal zeer duidelijke reactie .Bovendien vind ik de wijze van betaling, namelijk via voorafgaande overschrijving, erg positief en veiliger!
Iets snellere levertijd zou leuk zijn. Ik bestelde het 14 okt, verzenden van jullie was 15 okt en ik heb het ontvangen 20 okt. Ik vind dit geen probleem en ga nog steeds bij jullie bestellen.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Uw bestelling is door ons de eerstvolgende werkdag verzonden, omdat deze in de avond is ontvangen door ons. Zou u onze klantenservice willen informeren wanneer u het pakje precies heeft ontvangen. Normaal gesproken duurt levering naar Belgie 2 a 3 werkdagen. Met vr. groet, BatterijserviceNL
Pluspunten
Snel geleverd, netjes verpakt. Niets op aan te merken.
Verbeterpuntenkan niets bedenken.
Pluspunten
Fantastische feed back na reclamatie
VerbeterpuntenAls klanten nieuwe batterijen bestellen, dan worden gebruikte exemplaren vervangen en weggegooid : geef uw klant advies hoe dit milieubewust gedaan kan/ moet worden en uiteraard geef dan tevens aan waar jullie voor staan op milieugebied. Succes
Burg Krollaan 21 A
5707 BA Helmond
Batterijservice is onderdeel van Batterijservice Nederland B.V. en ruim 30 jaar actief in de verkoop van batterijen, (onderhoudsvrije) loodaccu's, laders en toebehoren. Tevens zijn wij officieel dealer van GPbatteries, en distributeur van Tadiran, Saft, Fiamm, Duracell, Energizer, Xtar en vele andere merken. Kortom een totaalleverancier op batterijgebied voor particulier, handel en industrie !