Pluspunten
Komt uitstekend de afspraken na. Goede kwaliteit kerstpakketten met veel inhoud. Kortom: top!
Pluspunten
Wederom kerstpakketten besteld op Origineel Kerstpakket Online. Vorig jaar zéér positieve reacties ontvangen van mijn werknemers omtrent de kwaliteit en hoeveelheid van de pakketten. Daarnaast was de service uitstekend. De klantenservice heeft mij uitstekend wegwijs gemaakt en tevens geadviseerd welke pakketten aansloten bij de wensen van mijzelf en mijn werknemers. Daarom ook dit jaar weer besteld.
VerbeterpuntenTot op heden geen
misschien een idee om direct een factuur te sturen en niet pas na de eerste aanbetaling.
Pluspunten
Nette levering van mooi product
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit en leuke pakketten.
VerbeterpuntenFactuur kan overzichtelijker.
Pluspunten
Altijd goed en betrouwbaar. Doe al twee jaar zaken met deze partij en volgens jaar kom ik zeker weer terug voor mooie kerstpakketten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prettige ervaring gehad, zeker een aanrader!!
Pluspunten
Voor mijn personeel een groot aantal kerstpakketten besteld via deze shop. Deze vielen uitstekend in de smaak bij de mensen. Volgend jaar weer!
Pluspunten
In de laatste week voor kerst nog voor al het personeel kerstpakketten moeten regelen en hiervoor origineelkerstpakketonline.nl ingeschakeld. Top ervaring mee!!! Erg goede service, snelle levering en het product zag er goed uit! Al met al, volgend jaar weer!
Lindanusstraat 14
6031EA Nederweert