Everything's fine

Very good contact

Goede kwaliteit automatten voor een mooie prijs

Top ervaring

Prima produkt

Geleverd zoals op site,prima produkt

Geen respect

Geen begrip of respect naar hun klanten. Verkopen brol zonder de juiste certificaten. En houden zich erna heel dom om tot een juiste oplossing te komen. Advies blijf hier weg en koop elders

Prima product voor een goede prijs en snel geleverd.

Hulpveren van MAD besteld en ontvangen. Duidelijke beschrijving en compleet.

Perfect alles geregeld

Goede service, snelle levering, en exact maatwerk! Top Bedrijf!!

Op bestelling matten gemaakt voor mijn Lloyd Alexander Ts. Mallen aangeleverd en enkele weken later de matten mogen ontvangen Perfecte pasvorm en afwerking. Het enige foutje dat er was is zonder een enkel probleem direct keurig opgelost. En dat alles tegen een zeer vriendelijke prijs, SUPER

Goed geleverd en snel

Super snel en goed verpakt ! Dank u.

Top geregeld

Na in eerste instantie de verkeerde veren besteld te hebben keurig en flexibel verder geholpen

uitstekend advies

Uitstekend advies, vriendelijk, correcte afhandeling en verzending

Prima product en snel geleverd, TOP

X

Past precies de matten in de auto

Super netjes snelle levering

Ik had vervanging veren voor mijn Dacia besteld. Zat een weekend tussen maar donderdag besteld Dinsdag in huis..Mad hulpveren zijn voor mij de beste. Dank voor alle snelle service en de beste prijs. Top dank je wel

Helemaal top!

Hulpveren gekocht, deze waren makkelijk te vinden op de site. Goeie montagehandleiding erbij, snelle levering, en zeer makkelijk en snel te monteren. En de prijs was ook goed.

Doet precies wat het product omschrijft!

Ik had al ervaring met deze hulp veren bij mijn vorige auto. Ondanks dat mijn garage dit heeft afgeraden. Zakt de vering niet door als de caravan er achter gezet wordt. Het neuswiel raakt de drempels in woonwijken niet! Ik heb ze onder de RAV4 gemonteerd. Aanrader!

Top kwaliteit past perfect

Top kwaliteit past perfect.

mooie rubberen matten

Erg mooie perfect passende rubberen matten voor de Renault Captur 3 speciaal voor de natte dagen.

Positief en snel geleverd

Ondanks slecht telefonisch bereikbaarheid wordt er snel gereageerd op de mail. Artikel was niet op voorraad echter is het snel besteld en direct geleverd. Slechts 1 dag later.. Beide mannen leveren goede service. De twee heavy duty veren voor mijn renault megane gt line maken echt wel een verschil. Vanaf het eerste moment al geen enkele spijt gehad over deze aankoop. Niks meer doorklappen na een drempeltje met mensen achterin.

Niet best

Verkeerd product ontvangen. Geen telefoon nummer, geen klantenservice, op email geen reactie. Probleem zelf moeten oplossen...

Fantastische ervaring

Vanaf het bestellen tot aan de levering alles prima gegaan. Erg blij met mijn automatten

goed spul, goede prijs

beschrijving conform het product, dus alles past goed de tijd tussen bestellen en ontvangst was wat lang, vond ik, maar wachten duurt altijd lang (ik wilde even eerlijk zij ;) )

Hulp veren voor Toyota auris Touring Sports 1.8 Hybrid Lease Pro

Het was iets meer werk dan gedacht. De instructie is opzich goed maar kan altijd beter. Veer paste wel goed al was de onderste ring niet exact zo dat deze mooi blijft zitten in het gat ervoor. Ps vergeet niet dat de koplampen opnieuw moeten worden afgesteld! Prijs was erg goed en de levering snel.

Goede Producten

Ik raad dit bedrijf zeker aan

Zeer tevreden met het geleverde product

Meer dan te vreden. Tegenwoordig moet je maar afwachten wat en hoe je geleverd krijgt na een bestelling online. Maar bij jullie zou ik nogmaals een bestelling plaatsen. En jullie best bij mijn vrienden aan bevelen.

Tot de volgende bestelling!

MAD extra heavy Voorveren gekocht met 3 cm verhoging op hulpverensjop.nl voor een Ducato heavy alko chassis integral. De beloofde 3cm lift zijn 8cm geworden waardoor de camper nu terug mooi vlak staat en stukken beter rijdt. De nodige veren snel gevonden, bestellen en betaling gingen vlot Levering heel snel ! Bedankt

Heerbaan 76

5721 LW Asten