Pluspunten
geen tekortkomingen, prima spul en ook het versturen goed geregeld
Pluspunten
snelle levering van hoogwaardige automatten
Pluspunten
Gratis retourneren is een top service, alhoewel het dit keer niet nodig was!
VerbeterpuntenDuidelijker omschrijving t.a.v. rubber kofferbak mat. Een leek als ik moet dit uit materiaal specificaties halen, terwijl er mijns inziens eenvoudig is aan te geven of het foam, kunststof, rubber of een combinatie van betreft.
Pluspunten
Prima matten, maar zie "verbeterpunt" hiernaast.
VerbeterpuntenKocht onlangs een paar vloermatten bij dit bedrijf voor mijn New Beetle, de bevestigingsdopjes voor de bijrijdersmat ontbraken helaas. Ik ga er van uit dat dit door het bedrijf wordt recht gezet, door mij alsnog een paar dopjes toe te sturen .
Pluspunten
De matten zijn geheel conform de advertentie geleverd. Op tijd en precies passend in de auto.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kwaliteit matten, precies "goed"op maat gemaakt voor mijn vw eos. En binnen beloofde tijd bezorgd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima, alles volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Je krijgt wat je koopt. Beter kun je niet krijgen. Toppie!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Zekwr +punten voor jullie, omdat ik alleen een automat bij de besuurderskant nodig had en niet een gehele set moet kopen. Super service
VerbeterpuntenVooral doorgaan
Pluspunten
ze komen na wat ze beloven
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd. En mooie prijs
Pluspunten
Goede, snelle en nette service. Top product!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima matten en snel geleverd
Pluspunten
Goede uitleg en snelle en correcte afhandeling. Groot assortiment.
Pluspunten
Je vraag werd binnen 24 uur beantwoord toppie
Pluspunten
Gewoon goed bedrijf.
VerbeterpuntenZou niet weten.