iets later als verwacht

uiteindelijk prima geregeld. helaas achteraf ook van deze firma spam mail met de vraag om complimenten. dat maakt het online bestellen steeds minder interessant.

ok

ok

Goed product, fijne service

Voor mijn vorige auto ook via dit bedrijf matten besteld. Blijven lang van goede kwaliteit en blijven lang mooi. Nieuwe auto dus nieuwe matten besteld, ook deze automatten zijn weer van erg goede kwaliteit, zien er mooi uit. Snelle en goede service. Absoluut een aanrader!

top

goeie service

Goede kwaliteit.

Prima ervaring

Besteld en conform levertijd bezorgd. Prima aankoop fijne rubberen matten en idd geurloos .Ben er blij mee.

Snel gevonden en snel geleverd.

Ik heb de veren op de webshop snel gevonden en ze waren ook snel geleverd.

Goede ervaring

Goed contact Goede afhandeling Goede terugkoppeling toen het product iets later was. Zoals de naam zegt Top!

Passen super Goede prijs kwaliteit verhouding

Bijzonder behulpzaam en uitstekende bagagemat

Zowel telefonisch als aan huis ben ik uitstekend geholpen. De bagagemat werd volgens afspraak op tijd geleverd en is van uitstekende kwaliteit.

Prima kofferbakmat en snel geleverd

De mat was goed verpakt en past precies, zeer tevreden.

Zeer goede ervaring gehad

De automat bevestiging van mijn Renault was verloren geraakt aan de bestuurderskant. Bij Renault zelf niet los te verkrijgen. Overal op internet gezocht naar de bevestigingsmateriaal maar nergens te vinden behalve bij Automattensjop. Hier besteld en zeer snel en netjes geleverd. Alles zat erbij voor een goede prijs.

Zeer goed meegedacht na in eerste instantie foute bestelling van mijn kant uit. Tweede bestelling goed afgehandeld. Zeer tevreden over verdere afhandeling van aflevering kofferbakmat.

Betrokken medewerkers

Nadat ikzelf een verkeerde mat had besteld, kon deze worden teruggestuurd en werd er een goede geleverd. Zonder problemen werd dit aangeboden. Super!!

Na wat strubbelingen uitstekend geholpen

De mat was perfect en ik betaalde meteen maar dat bleek op de verkeerde rekening te zijn zodat ik een aanmaning kreeg. Leo heeft dat vervolgens perfect opgelost.

Goeie mat. Past prima.

Dat zeg ik: goeie mat.

Goede prijs en snelle levering

Sprong er uit met de prijs voor dezelfde mat tov de concurrentie en werd snel geleverd.

Goede website

Duidelijke afspraken en goede uitleg van montage

Persoonlijk advies en betrouwbaar

Op de site gekozen voor een item dat niet op voorraad was. Bewust gekozen maar ook voor betaling achteraf ivm levertijd van 2-3 weken. Er werd contact met mij hierover gemaakt hierover en gewezen op de alternatieven en levertijd. Ondanks de eerder aangegeven de levertijd van 2-3 weken werden de automatten na zo'n 10 dagen geleverd.

Goed minder goed

De levering van product duurde langer dan ik had verwacht,ik moest er een mailtje aan wagen om achter de status van levering te komen. Wel direct antwoord dat het nog even duurde. Helaas was het product bij levering qua bevestiging niet juist,en moeten terug sturen. Wel werd het geld weer snel overgemaakt

Parfait

Très satisfait Les ressorts changent en mieux le comportement de la voiture qui tient maintenant beaucoup mieux la charge

Zeer goede kwaliteit en snel geleverd

perfecte pasvorm automat

Spannend of de bestelde automat voor mijn Ford inderdaad goed zou passen en de bevestigingspunten op de juiste positie. En jawel! Perfecte pasvorm. Bevestigingspunten correct. Alsof het door Ford zelf is geleverd.

Prima product

Dat het erg lang duurde voor dat het binnen was maar voor de rest prima

Goede prijs, snelle levering

A-merk hulpveren tegen gunstige prijs. In loop avond besteld, order werd direct verwerkt. Ik verwachtte levering maandag pas, maar het werd zaterdag, 2 dagen eerder, al afgegeven.

Heerbaan 76

5721 LW Asten