Goede prijs, snelle levering

A-merk hulpveren tegen gunstige prijs. In loop avond besteld, order werd direct verwerkt. Ik verwachtte levering maandag pas, maar het werd zaterdag, 2 dagen eerder, al afgegeven.

Positief

Wij zijn tevreden over deze aankoop, de kwaliteit is goed, en de pasvorm is ook goed. Dat is voor ons voldoende.

Op zich goed maar begrijp het geleverde product niet

Bij de levering van een rubberen achterbak mat ben ik zeer tevreden. Daarentegen ben ik teleurgesteld in een cabine mat voor een renault master. Deze auto is met stoel of bank te leveren. Deze geleverde mat houdt daar géén rekening mee. Het tussendeel is niet gevuld met mat. De mat die in de auto lag bij de levering heeft dat wel en dat ziet er zeer verzorgt uit. In mijn ogen een gemiste kans, zonder keuze.

Van bestelling tot levering perfect gelopen

volledig tevreden

Ik ben volledig tevreden met de levering, de automat en prijs.

Uitstekend!

Prima en snelle levering, ben zeer tevreden.

Goed en snel

Snel en goed

Lang

Na de tweede mail om een beoordeling te sturen dan toch maar gedaan.... 30 aug 2022 een automat besteld, 9 sept 2022 binnen. Aansluiting klopte niet. Gemaild. Er werd mij gevraagd door ToSjop of ik akkoord ging dat er andere ringen werden opgestuurd. Die moest ik dan zelf in de mat maken. Prima. Op 15 sept maar even een mailtje gestuurd dat ik het allemaal best wel lang vind duren. En dat ik dat erg jammer vond. Reactie van ToSjop: "Denk maar zo. Dan blijft de mat extra lang nieuw". De ringen kwamen 20 sept binnen. Hoera. Meneer van ToSjop had deze direct op de bus gedaan. Maar ik kreeg ze dus 20 sept. Daarom is mijn ervaring bij deze eerste bestelling bij ToSjop niet zo goed helaas. Daarbij komt dat een set van vier 39,75 kost. Ik heb alleen de bestuurderskantmat besteld. Fijn dat dat kon. Maar de prijs was niet 'naar rato'. 1 mat kost dan 27,25. Allemaal voor het milieu zullen we maar zeggen.

Mijn bestelling werd keurig geleverd. Top kwaliteit

Xx

Xx

Uitstekend geregeld

Simpel, overzichtelijk en snel

Goed product

Kwalitatief goed product voor een scherpe prijs en daarbij een. Snelle en korrecte levering.

Prima mat

Ook omdat je maar 1 mat kan bestellen is dit echt een goede aanbieding, schapo

Makkelijk en snel

Zeer overzichtelijke website. En snelle levering binnen 24 uur geleverd!

Super fijne webshop

Zeker aan te raden ! Fijne webshop ! Komen hun afspraken na ! Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed product

Snelle levering en zo op het eerste gezicht matten van goede kwaliteit die ook perfect passen.

Snelle levering Goedcontact Zeker een aanrader

Nvt

Nvt

prima geregeld incl communicatie ondanks vakantie

prima geregeld incl communicatie ondanks vakantie

De automatten passen goed. Het materiaal is flexibel, stinkt niet en van goede kwaliteit.

Gooede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering volgens afspraak, mat past exact.

Goed product en snelle levering

Duidelijke site, snelle levering en product beantwoordt aan het verwachte

goede kwaliteit

goede kwaliteit en snelle levering

niet goed

hallo ik had passende willen hebben en dat doen ze niet grt.

Heerbaan 76

5721 LW Asten