Geweldige service al jaren
Pluspunten
Aardige behulpzame meneer. Heeft mij snel en goed geholpen
Pluspunten
Zeer professioneel te woord gestaan en meer dan goed geholpen! Voor mijn bedrijf hadden wij op korte termijn TL lampen in een speciale kleur en starters nodig. Deze zijn binnen 36 uur op locatie geleverd tegen een uitstekende prijs!
Pluspunten
Super service.
Pluspunten
good, fast and transparent service!
Pluspunten
We hadden een leuk idee voor de verlichting in ons pand. Chris heeft ons enorm geholpen met het bedenken en realiseren ervan. Boven onze verwachting mooi resultaat. Bedankt Chris. We komen zeker terug voor ons volgende project!
Pluspunten
Snelle levering en persoonlijke aandacht en advies
Pluspunten
Pluspunten
Zeer kundig bedrijf die verstand van zaken heeft. Duidelijke communicatie en professioneel geïnstalleerd.
Pluspunten
LightSale is altijd snel en accuraat en bovendien leveren ze goed en passend advies. Eventuele gebreken worden direct opgelost.
Pluspunten
De bestelde spotjes zien er top uit.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten! In eerste instantie kregen we door miscommunicatie niet het verwachte product geleverd. Toen Chris van LightSale hoorde dat wij niet 100% tevreden waren, heeft hij ervoor gezorgd dat we alsnog 100% tevreden zijn.
Wij zijn van mening dat ieder proces een leermoment is, we hebben contact opgenomen met dhr. Bram en besproken waar de kink in de kabel zat. Uiteindelijk zijn we er samen zeer positief uitgekomen en hebben we gevraagd de beoordeling aan te passen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Pluspunten
zie sterren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en goede service, eerste afspraak heel snel, lichtplan direct opgesteld. Communicatie prettig. Klantgericht.
Pluspunten
Veel kennis van zaken
Pluspunten
Wat een TOP bedrijf! Fijne communicatie , goed meedenken en installatie helaas super!! Dank voor de fijne samenwerking
Pluspunten
Een fijn en al jaren een betrouwbaar bedrijf dat goed meedenkt en snel kan leveren. Alle oplossingen op het gebied van verlichting maar ook alles daaromheen zijn hier te vinden.
Pluspunten
voor het eerst samengewerkt met Lightsale, super snelle reactie, ( ook buiten kantoortijden) supersnel geleverd en denk denken mee! Volgende bestelling volgt
Verbeterpuntenga zo door !
Pluspunten
Zeer deskundig, oplossing gericht en snel!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Goed advies, meedenkend, prettige samenwerking
Pluspunten
Louter positieve punten. Geweldige service vooraf en nog belangrijker top nazorg achteraf! Er wordt altijd en snel gereageerd en men is bereid een extra stap te zetten voor de klant. In een woord "Top"!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te verzinnen
Pluspunten
Goede en vriendelijke service.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zie beoordeling boven.
VerbeterpuntenLet op de prijzen van sommige artikelen. Deze zijn prijzig t.o.v concurrentie. Geldt niet voor alles.
Zandzuigerstraat 81
1333MV Almere
Perfecte verlichting; vakkundig geïnstalleerd op de juiste plek voor in uw winkel, woning, restaurant of kantoor is essentieel. Een goed en professioneel lichtontwerp of een doordacht lichtplan kan een ruimte ondersteunen en op vele manieren positief beïnvloeden.