fijne webshop

Snelle levering, duidelijke webshop. Ik ben fan

Snelle levering en mooi ingepakt in de bekende doos. Zonder problemen kun/mag je retourneren. Top service!

Favoriete onlinewinkel!

Prachtige merken, betrouwbare en snelle leveringen. Eenvoudig retourneren. Hele prettige site, ook wanneer je winkelt via je telefoon.

Fijne website, zeer goede service.

Fijne duidelijke website waar ik met veel plezier mijn aankopen doe! Een perfecte service en lage verzend/retour kosten.

Waanzinnig mooie laarzen

Ik heb 2 jaar lang de wereld afgestruind voor een bepaald type laars die ook nog eens ruim genoeg is i.v.m. mijn kuiten. En jawel, ein-de-lijk gevonden (en gewoon om de hoek:). Heb ze nog een tikkie laten oprekken door de schoenmaker, en nu zijn ook mijn kuiten blij!!

Mooi aanbod van merken

Goed dat we een loyaliteitsprogramma is. Dat maakt een verschil. Wat ik wel jammer vind dat de klant voor de retour kosten opdraait.

Uitstekende service

Fijne webshop met kwalitatief zeer goede producten en uitstekende service. Extra leuk is de persoonlijke invulling, zoals een handgeschreven kaartje bij je bestelling.

Zeer goede klantafhandeling.

Afleveren van de bestelling gaat heel snel, geen problemen met retourzendingen en snelle terugbetaling van de retouren. Ook snel antwoord van de klantenservice bij vragen.

Snelle levering en netjes verpakt. Blij met mijn mooie nieuwe tas.

Snel en netjes

Zeer snel en heel mooi ingepakt

Mooi site…

Hele mooie site, mooie collectie… goed beeld van product, snelle levering…

Mooie collectie, goeie updates en snelle levering

Tops: Ik was geen online shopper maar Orangebag heeft hier verandering in gebracht vwb kleding. De site is overzichtelijk, de collectie mooi, updates goed en levering snel. Tips: wellicht een iets langere return policy

Snelle levering, makkelijk retourneren en zien wat je gehad hebt met prijs en foto

Was altijd tevreden, ook over service, maar helaas ging het mis

Half december kocht ik een grijze coltrui van American Vintage (125E). Na 3 of 4 x dragen valt er een gat in de mouw (elleboog). De trui is dan nog niet een keer gewassen. De plek is natuurlijk slijtage gevoelig maar dit klopt niet na een paar keer dragen. Na twee keer mailen en een keer bellen met de klantenservice laten ze weten dat dit een plek is waar je een slijtage plek kan verwachten en ze komen mij op geen enkele manier tegemoet. Echt heel teleurstellend

Snelle levering en bij retour sturen ook snelle terugbetaling.

De mooiste kleding direct in huis

Ruime keuzen in de beste modemerken. Bestelling wordt steeds vlot en netjes uitgevoerd.

Alleen maar positieve ervaringen

Ik kan altijd slagen bij Orangebag. Mooie merken en super service.

Slechte afhandeling

Slechte afhandeling na verkeerd bezorgd pakket. Hun probleem werd mijn probleem waardoor ik twee weken op een pakket heb moeten wachten. Communicatie liet te wensen over en ze zijn mij niet tegemoet gekomen cq hebben het probleem op een andere manier opgelost.

Super goed

Zeer goed en nog nooit zo snel mijn bestelling binnen gehad

Snelle levering, vriendelijk persoonlijk contact

De producten werden supersnel geleverd. Leuk dat er een persoonlijk briefje bij het pakket zat.

Mooie kleding.

Prachtige kleding. Snel en nette levering. Persoonlijk schrijven. Fijne website.

Mooie merken, goede service!

- Vraag telefonisch snel beantwoord (geen bandje); - snel je geld terug op je rekening; - mooie merken. Hier bestel ik zeker opnieuw.

Geen geld tetour van de verzendkosten terwijl product kleurverschil toont

Sneakers hebben kleurverschil en materiaal. De reden is opgeschreven en retour gezonden. Toch worden kosten van verzending niet vergoed. De afhandeling netjes en snel gecrediteerd.. De reden wordt alleen genegeerd en dus de verzendkosten niet terug. Verder altijd prima goed gegaan. Dus zelf beter de voorwaarden bekijken en/of betere voorwaarden ergens anders bekijken met een identiek product.

Fijne webshop

Fijne webshop waar ik vaak bestel. De kleding wordt altijd snel geleverd met een leuke persoonlijke boodschap erbij. Orangebag verkoopt leuke merken en de productfotografie is echt top.

Heel erg tevreden

De communicatie verloopt duidelijk. Altijd een persoonlijke boodschap, wat het als een echt cadeau doet aanvoelen. Snelle levering, snelle terugbetaling bij retour

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel