Altijd top service

Zeer fijne goeie website! Altijd snel en correct. Mooie merken

Fijn contact, mooie artikelen

Wegens omstandigheden was ik laat met retour sturen van mijn bestelling en dit is heel fijn opgenomen bij Orange Bag. Ze hebben een erg mooi assortiment met dure maar zeker ook betaalbare mode.

Snelle levering en mooie artikelen

Snelle en persoonlijke levering, mooi verzorgd ingepakt met handgeschreven kaartje erbij. Aan de telefoon vriendelijke medewerker en heel snel retour beleid, top bedrijf wat mij betreft! Ook de artikelen zijn mooi van kwaliteit

Hele mooie merken en een goede service!

Ben al een aantal jaren klant, zoveel mooie merken en vooral ook kleine maten (heel fijn!). Ruilen of retourneren en geld terug gaat snel en zonder problemen. Ga zo door!

Ik heb ooit voor een feest 5 jurken laten komen. Vond er 1 mooi maar die was niet meer in de maat, dus alles ging terug en ik werd geblokkeerd. Daarna via het e-mailadres van mijn man voortaan besteld. Gevraagd of het nog met mijn eigen e-mail kon en dat was niet meer mogelijk. E-mailadres wordt wel gecheckt, afleveradres niet.

Heel goed geregeld .ik raad het iedereen aan

Mooie kleding, snelle levering en goede service

Goede snelle service , mooie collecties. Goede merken

Goed.

Fijne webshop ervaring

Prima site, mooie duidelijke foto’s goede uitleg over de maten stof etc. Jammer dat het puntensysteem is veranderd. Ik ga dan juist niet extra bestellen om binnen te termijn te zijn. Terwijl de bedoeling is van de site dat je graag besteld binnen de termijn voor de korting. Beetje een duw naar de klant . Of je bied het aan of niet, maar niet afpakken wat je wel aangeboden hebt

Duidelijke overzichtelijke site. Snelle levering en na retourneren vlug mijn geld terug! Eigenlijk de beste site die er is!

snelle en verzorgde levering

het product kwam in perfecte staat op een mooie manier ingepakt bij me aan, leuk!

Vriendelijke klantenservice en altijd breid mee te denken en advies te geven. Verzending snel en retour behandeling ook.

fijnste online winkel met mooie merken

altijd dat kaartje met een persoonlijke boodschap maakt het uitpakken tot een echt cadeautje, daarbij perfecte service dus ik blijf hier graag kopen

Gewoon goed

Perfecte webshop

Duidelijke en overzichtelijke site, foto’s en kleuren komen overheen hetgeen je gezien hebt en de verzending uiterst snel

Alles prima, verpakking, snelheid etc helemaal goed. Alleen de termijn van beslissen of je iets houdt, vind ik te kort. Dat is maar 7 dagen. Als je een keer iets langer van huis bent of vakantie, zit je niet binnen 7 dagen.

Goede merken in assortiment, goede zoekfunctie op site

Vaak zie je extra informatie bij een project. Bv. maat valt klein uit, kies standaard 1 maat groter. Dit voorkomt terugsturen terwijl je het product toch graag wilt Houden. Verder goede site met makkelijke selectie.

Zeer leuke items, maar helaas ontbreekt maat 42 regelmatig.

Heel goede organisatie met snelle levering en afhandeling van de retouren. Prima in 1 woord.

Mooie collectie, goed gepresenteerd. Fijne service.

Mooie collectie fashion. Goede foto presentatie en bijgetoonde items ook door te klikken. Fijne service als iets niet meer op voorraad is bijvoorbeeld.

Geweldige service

Bestellen ging super makkelijk. Mijn bestelling kwam snel binnen en voldeed helemaal aan de verwachtingen. Het persoonlijke briefje maakt het helemaal af. Erg blij met m’n aankoop

Mooie merken en goede service

Orangebag heeft hele mooie merken. Leuke mailing en de verzending en service is altijd tip top.

Matig

De kleding was heel rommelig op een prop ingepakt

Alles is altijd super geregeld bij Orangbag!

Alles klopt altijd. Website is informatief, bestelling komt op beloofde tijd. Bij Orangebag denken ze zelfs mee als je een artikel heb gekocht wat snel verder is afgeprijsd.

Altijd perfecte service en mooie keuze merkkleding !

Orangebag heeft een prachtige collectie merkkleding en snelle service , ook bij een retour .

Top service… goeie koeriersdienst dhl.

Snel bezorgd. Duidelijk beleid. En retour via dhl geregeld. Makkelijk winkelen.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel