Snelle levering. Mooie merken. En punten sparen voor korting...wat wil je nog meer!

altijd top

Alles altijd op tijd geleverd. Nooit geen problemen ook niet als iets retour gaat

Geweldig!

Alleen het terug sturen van mijn twee jassen, jammer van de porto kosten.

Jammer

Al jarenlang trouwe klant en toch word je bij een klacht helaas niet serieus genomen. Jammer, want leuke winkel met dito assortiment.

Al 10 jaar tevreden klant

Dat ik al 10 jaar een tevreden klant ben zegt genoeg. En man en zoon zijn ook fan. Betaalbare merken maar ook behoorlijk prijzig maar dan wachten we gewoon op de sale .

Veel inspirerende keuze

Ik kijk een paar keer per week op OrangeBag.nl; niet om op de hoogte te blijven van de laatste trends want die boeien me niet zo. Meer omdat het aanbod me aanspreekt en ik benieuwd ben naar wat er voor nieuws in de shop te vinden is. De prijskaartjes vind ik in sommige gevallen nogal fors (vandaar die 4 sterren) maar in de sale zijn nog vaak mooie, tijdloze items te scoren voor aanzienlijk minder geld.

Alles toppie verzorgd bij Orange Bag!!

Snel ivm bezorging kleding , mooi verzorgd pakketje, geweldige site en tot slot fantastische mooie kleding!!

Bijzonder snelle levering!

Mijn bestelde artikel was goed afgeprijsd en werd snel geleverd!

Top producten top service

Orangebag is gewoon een super store als het gaat om mooie kleding van hoge kwaliteit. Daarbij is de service vwb snelheid en communicatie van topkwaliteit! Jammer dat er geen app van Orangebag is.

Correcte snelle levering

Mooie duidelijk site

Mooie kleding en fijne en snelle service

Mooie kleding Snelle service Persoonlijke boodschap op de bon Veel keuze

Oranje boven…… leve OrangeBag!!

Hele fijne online winkel! Top service , telefonisch goed te bereiken voor advies/informatie , niet ingewikkeld met retour sturen en prachtige collectie!!

Snelle levering mooie kleding

Veel keuze op de site. Maten staan goed aangegeven. Snelle levering

Betrouwbaar, goede service, mooie collectie

Snelle levering, mooi verpakt. Collectie altijd inspirerend! Kijk altijd met veel plezier op de site van Orangebag.

Mooie merken kleding en schoenen, goede kwaliteit en service

Ze hebben mooie merken kleding en schoenen van hoge kwaliteit en de service is altijd goed.

Alles ademt kwaliteit

Op Orangebag vind ik altijd kwaliteit. Heel makkelijk zoeken op 1 merk. Met name de foto’s van de outfits erbij brengen mij op ideeën. Het pakketje wordt opgestuurd alsof het een cadeautje is.

Zeer klantvriendelijk

Prachtige kleding, snelle verzending

Altijd correct en fijn winkelen

Fijne website en altijd een geweldige collectie

Heel tevreden, snelle levering!!

Heel tevreden met de snelle levering!! Producten zaten netjes ingepakt. Niks over te zeggen.

Mooie merken, overzichtelijke website en goede service!

Mijn favoriete webshops!

Mooie collectie. Service anders verwacht

In december kocht ik iets met de gespaarde vouchers, met de vouchers kwam het te betalen bedrag onder bedrag verzendkosten en kon ik die zelf betalen. Dat voelt als een cadeau uit eigen zak en hier werd per mail ook niet echt ingegaan op mijn gevoel alleen zo werkt het nou eenmaal. Jammer ik had andere verwachtingen

Snelle service!

Fijne merken, bestellingen worden snel geleverd en retourneren gaat ook makkelijk. Een van mijn favoriete sites!

Mooie duidelijke site. vaak nieuwe producten en mooi gebracht.

Goede service, prachtige kleding en andere artikelen. Ook fijn dat je kan sparen. Bijna al mijn kleding komt van orangebag. Super blij mee!

Uitgebreid assortiment en goede service

Na aanleiding van een reclamatie werd ik zeer goed geholpen.

Super!!

Goede service, mooie kleding. Snelle levering, bij retour binnen 3 dagen geld terug. Handige website. Heel tevreden.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht