Mooie kleding

Prima overzichtelijke site, snelle levering en goede kwaliteit van kleding. Een aanrader!

Snelle verzending, heel netjes verpakt.

Snel en betrouwbaar

Ik waan mij als ik op de site kijk, alsof ik in een snoepwinkel sta! Prachtige merken, voorbeelden van mooie ( nooit aan gedacht) combi's. Goede service!

Fijne ervaring zoals altijd

Nette klantenservice die zelf om 22:00 uur nog antwoord verstuurd en de zaken conform afspraak afwerkt.

alle leuke topmerken bij elkaar

OrangeBag heeft alle mooie, kwalitatief goede kleding bij elkaar staan. De service is echt top, de verzending snel en retourneren gaat ook soepel.

Geweldig-regelmatig aangevulde- mooie,gevarieerde collectie

Snelle levering, goede service als dit nodig is

super!

altijd een leuke collectie die je tenminste niet overal ziet. snel en leuk verpakt geleverd, een kadootje!

Zeer slecht

Verkeerde levering en vervolgens produkt pas toesturen, wat al betaald is, als de retour van het verkeerde produkt verwerkt is. Omgekeerde wereld. Reageren niet op mails en telefonisch zeer klantonvriendelijk. Ik bestel hier nooit meer

Snelle levering, veel keus en klantenservice altijd vriendelijk.

Altijd goed!

Snel en persoonlijk. Vind de UX van de site erg prettig

Mooie online kledingshop

Mooie kleding. Altijd netjes verpakt en heel aardig altijd voorzien van een leuk berichtje.

Mooie merken en goede service, maar het bonuspuntensysteem vind ik te beperkt

Ik vind dat het misleidend dat je bonuspunten opbouwt, maar dat deze na 6 maanden vervallen. Ik koop meestal zo'n 2 keer per jaar (bij wisseling van seizoenen) nieuwe kleren (de betere merken en meer dan één item), maar dan zijn mijn bonuspunten altijd verlopen. Waarom niet een jaar laten staan? Ik vind dit eerlijk gezegd wat flauw.

Uitstekend, zoals altijd

OrangeBag.nl is voor mij een betrouwbare webshop waar ik graag mijn kleding én schoenen bestel. De levering is snel, de producten zijn altijd netjes ingepakt en het persoonlijke kaartje doet je toch denken aan persoonlijk contact ipv een webshop.

Snel en persoonlijk

Prachtige kleding

Mooie merken, goed te zien op de foto hoe het zit! Snelle levering en retourneren loopt goed! Mijn vaste webwinkel

Mooie styling, goede service, snelle levering en een ruim aanbod aan merken en producten.

Inmiddels shopt ons hele gezin bij OrangeBag!

Super snelle levering en fijne persoonlijke service

Echt leuke kleding, Goeie merken en leuke combinaties ter inspiratie

Prima service met snelle levering

Website van OrangeBag biedt een goede selectie aan mooie modemerken. Bestelling was eenvoudig geplaatst en keurig geleverd in nette doos en verpakking.

Mooie merken en een snelle verzending.

Mooie merken en een snelle verzending.

Leuke site

Mooie merken, Snelle levering

Snel en zorgvuldig

Snel en zorgvuldig

Snelle verzending, goed spaarsysteem

Fijne webshop met steeds veel nieuwe artikelen. Wordt snel verzonden met een persoonlijke boodschap. Enige wat ik jammer vind is dat retour sturen voor eigen kosten is. Zeker aangezien het kleding betreft uit het duurdere segment. Vind ik dat de webshop dit voor eigen rekening moet nemen voor vaste klanten.

Mooie producten, persoonlijk, maar inflexibel retourbeleid

Prachtige jurk besteld. Snel geleverd met leuk persoonlijk kaartje. Hij bleek niet te passen dus ik heb hem geruild voor een maat kleiner. Als ik kon wachten op retour sturen en dan na ontvangst door hen van de jurk zou de nieuwe verstuurd worden. In dat geval zou ik geen verzendkosten verschuldigd zijn voor het retourneren. Maar dat redde ik niet in de tijd dus ik heb in overleg meteen een nieuwe jurk besteld en betaald en parallel daaraan de andere teruggestuurd. Ik ging er vanuit dat ik dan het volledige bedrag terug zou krijgen maar daar werden mijn retourverzendkosten uiteindelijk op in mindering gebracht. Dat vond ik een beetje flauw, vooral omdat ik hier speciaal overleg over had gevraagd. Maar de jurk is prachtig.

Mooie website

Leuke collectie, mooie website, snelle levering, goede afhandeling retouren.

Overzichtelijk, snelle levering, goede communicatie.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel