Top boutique!

Je krijgt altijd nog een handgeschreven notitie erbij, dit geeft je zo een persoonlijke gevoel als je in de winkel hebt geshopt! Dames doen geweldige job daar!

Altijd een leuke kaart en een snelle service

Mooie producten, de persoonlijke touch vind ik zooo gaaf! Snelle service. Mijn favoriete online winkel.

Snelle levering, en mooi verpakt

Enige minpunt vind ik dat als je iets retour wil doen je dat zelf moet betalen. Mits je niet wil ruilen… Ik zou t fijn vinden als de retoursticker in de doos zou zitten

Fantastische webshop met snelle levering en zeer vriendelijke service!

Heel goed!

ruime keus en snelle levering

Leuke website met veel foto"s en duidelijke omschrijving. Enorm veel keus met ook altijd nog wat sale. Verder snelle levering ,goed verpakt, kortom echt een aanrader!

Mooi kleding, snelle bezorging en goede service

Ik was al eerder op deze website beland omdat ze hier veel van de merken verkopen die ik erg mooi vind, en ze betere aanbiedingen hebben dan andere websites. Bezorging was snel, en toen ik na het passen erachter kwam dat de jas toch een maat te groot was kon ik hem gratis ruilen, wat echt heel fijn is. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Mijn favoriete fashionshop!

De pakketjes zijn altijd keurig in orde. Retour of ruiling worden ook netjes afgehandeld. Ik ben blij met OrangeBag!

Al jarenlang over het algemeen een succesvolle aankoop.

Vlotte verzending. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hele jaar door sale-mogelijkheid. Zou graag zien dat de kledingmaten t/m 44 gaan. Werkbare web-site. Persoonlijke notitie op kaart bij aankoop.

Buiten verwachting goed

Ik had een bestelling gedaan en het viel toch tegen. Heb het teruggestuurd. Binnen 24 uur, had ik mijn geld terug. Dat is heel snel, en dat mag wel een gezegd worden. Omdat dit zeker niet overal zo gaat. Jullie hebben prachtige spullen.;)

Prima bedrijf

Leuke kleding en producten. Goede levering en afhandeling van levering en retouren.

Slechte ervaring

Kleding komt gekreukt en beschadigd aan

Bestelling niet geleverd en heb ik 2 keer betaald

Erg slecht

Gave collectie en snel geleverd

Snelle en handige retourafhandeling

top

Altijd erg attent met een handgeschreven kaartje, mijn complimenten!

Mooi breed assortiment

Mooie overzichtelijke webwinkel met mooie merken, ook in de sale. Leuk dat je bij je bestelling een persoonlijk briefje krijgt. Bij retour snel je geld terug

Mooi breed assortiment

Mooie overzichtelijke webwinkel met mooie merken ook in de sale. Leuk dat je bij je bestelling een persoonlijk briefje krijgt. Bij retour snel je geld terug

Mooi breed assortiment

Groot assortiment, fijne prijzen, prima levering

Ik ga zeker nog vaker bestellen

Mooie collectie en fijne service.

Mooie collectie met merken van goede kwaliteit, een fijne website en daarnaast snelle en fijne service. Altijd blij om een pakketje van Orangebag the ontvangen!

Mooie collectie. Snelle bezorging. Retouren snel afgehandeld.

Fantastische webshop met mooie merken

Favoriete webshop met prachtige merken en goede service

Geen reactie na een week op mijn defecte broek/ kwaliteit van 170 euro.

Geen reactie na een week op mijn defecte broek/ kwaliteit van 170 euro.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht