Prettig mooi ingepakt snel

Dat persoonlijke kaartje maakt het af!

Dat persoonlijke kaartje maakt het af!

Leuke collectie, snelle verzending, persoonlijke noot

Collectie is prachtig, verzending (en retour) snel, persoonlijk kaartje bij de bestelling maakt het af!

Fijne webshop met mooie merken

Snelle levering en goede service

Hele fijne service

Prachtige kleding! Snelle service en bij retourneren snel mijn geld terug. Top.

altijd goed in levering en terugbetalen

altijd goed in levering en terugbetalen

Assortiment top, retourtermijn te kort

Assortiment is top, mooie merken en persoonlijk kaartje erbij is leuk. Door de retourtermijn is het niet ontspannen om te kopen. Het is altijd haasten, naast een full time baan om op tijd de spullen af te halen, te passen en weer retour te melden. Hierdoor is de winkelervaring bijna altijd onprettig. Het begint een belemmering te worden terwijl ik de kleding wel top vind.

Erg goed en verzorgd!

Ruime keuze en mooie inspiraties!

Geweldige shop

Mooie producten en goede service. Koop al jaren bij Orangebag, ben erg tevreden. Leuke merken en groot aanbod.

Erg prettige webshop

Goede mooie collectie. Zeer snelle service. Terugbetaling van retouren kan sneller. DHL geen prettige pakketdienst

Altijd vlotte levering ,

Prima, maar……

Het is jammer dat wanneer je iets in je mandje stopt en de volgende dag weer verder wil gaan met winkelen je alles weer opnieuw in je winkelmandje moet doen.

ik ben tevreden ook met een vraag word snel beantwoord

Prachtige kleding!!

Ik ben al jaren vaste klant! Makkelijk te bestellen, snel geleverd en makkelijk te retourneren! Bedrag altijd op tijd terug gestort! Mooie kwalitatieve kleding in verschillende prijsklasse!

Dé online winkel voor (merk)kleding!

Wat een keuze! Fijn contact, snelle levering en met altijd een persoonlijke kaart bij je bestelling.

prachtige collectie en snelle levering

Altijd prachtige collectie levering is zoooo snel. Fijne website!

Inloggen site lastig.

Beste Orangebag, Het is al zoveelste keer dat ik me niet kan inloggen bij OB, ook aanpassen van de wachtwoord is lastig, hoewel het eerder 6 maanden geleden) nooit een probleem is geweest. Wanneer niet lukt met inloggen, probeer ik mijn wachtwoord aan te passen, maar dat werk niet op de site. Wachtwoord wordt niet opgeslagen. Heel irritant. Gelukkig help er altijd iemand van de admin, maar na veel uitleg , 4 e-mails terug en weer, duurt lang en wordt gedaan alsof ik niet snap hoe aanpassen van werkwoord werkt.

Zeer betrouwbare website.

Ik koop niet vaak online, maar als ik iets aanschaf is het meestal via OrangeBag.nl. OrangeBag is betrouwbaar, de aangeschafte items worden snel verstuurd. Eventuele retourzending is uiterst eenvoudig. Kan af en toe nog wel twijfelen over welke maat ik moet kiezen, dus nog meer info daarover is welkom.

Zeer positief

Overzichtelijke website met duidelijke foto’s van de producten. Altijd snelle afhandeling en zeer klantvriendelijk.

Prettig en leuk shoppen

Altijd netjes verpakt en tijdig verzonden. Retourneren is gemakkelijk. Super leuke items te koop.

Een uitstekende ervaring met webshop

Orangebag heeft een keuze merken. Voor elke portemonnee de moeite waard. Goede omschrijving van de artikelen en snelle verzending. Erg tevreden.

Altijd goed

Goede en persoonlijke communicatie Levering op tijd Goed bedrijf!

Altijd volgens afspraak

De kwaliteit van de kleding is altijd goed. Netjes verstuurd, het voelt als een cadeautje!

Fijne webshop

Fijne webshop met mooie collectie. Prima service, met aandacht voor detail (verpakkingen)

Heel goed.

Eisenhowerweg 1