Shop voor mooie kleding en accessoires

Heldere en uitnodigende website om fijn online te shoppen. Mooie merken. Snelle en goede service en je bestelling wordt met aandacht ingepakt.

Vertrouwd

Goede service en goed bereikbaar bij problemen!

Altijd top kleding snel geleverd

Ik ben altijd tevreden met mijn bestelling.. Orangebag is een top webshop!

Snelle levering, goede service

Persoonlijk verpakt, ook bij retourneren prima service!

Mooie collectie- snelle levering

Fijne webshop

Alles wat keurig geleverd en bij eventuele retouren wordt je geld ook weer snel teruggestort.

Mooie spullen, goede kwaliteit en top service

Het assortiment is zeer gevarieerd en van goede kwaliteit. Toen ik een defect aan een van mijn aankopen had, werd dit heel snel en klantvriendelijk en opgelost. Daarnaast is er alle begrip als een outfit niet past of niet staat en wordt je bestelling ook echt gevolgd. Geen gedoe met waardebonnen, gewoon niet goed, geld terug en vertrouwen dat een klant oo eigen initiatief terug komt.

Prima service,mooie collectie

Prima site en goede service,mooie collectie

Hele goede website met mooie merken

De website van Orangebag is uitstekend, goede foto's en duidelijke beschrijving van de artikelen. Het terugsturen van de artikelen gaat heel makkelijk en je krijgt je geld snel teruggestort.

Betrouwbaar en snelle levering

Producten zijn goed verpakt. Site is aantrekkelijk,

Volop keuze, snelle bezorging, goede afwikkeling na retourzenden, geld retour zou iets sneller moeten, vandaar 9half

Mooi aanbod, goede beschrijvingen, prima levering

Ben blij met mooie blouse. Beschrijving ervan was duidelijk met voldoende foto's om een goede indruk te krijgen. Franse maatvoering van de blouse was op site aangepast aan Nederlandse vrouw.

Fijne laarzen bij jullie gekocht

Mooie kwaliteit een cadeau verpakt

Blij met Orangebag

Ik ben al enkele jaren klant en bestel vrijwel maandelijks enkele items. Prachtige kleding, schoenen en accessoires. Leuke en goede site, altijd zorgvuldig verpakt met een persoonlijk kaartje en goede en snelle klantenservice. Sinds ik Orangebag ontdekt heb koop ik eigenlijk geen kleding meer in fysieke winkels.

Mooi verpakt en snelle service

Mooi kwaliteit, snelle levering

Leuk ook dat er altijd persoonlijke bericht bij zit! Coupons mogen vaker komen ha ha

Goede service!

Jas helaas terug gestuurd maar had aangeven ruilen voor een maat kleiner. Geld heel snel terug gestort gekregen. Super goed kan niet anders zeggen. Maar een maat kleiner was zeer welkom geweest.

Goede site, goed getoond en snelle verzending!

Goede site, goed getoond en snelle verzending!

Goede collectie en website

Klantgericht, persoonlijk, favoriete site al koop ik weinig online

geweldig

paar keer gehad mijn maat uit verkocht mail en was weer op voorraad top service en snel in huis

Uitstekende kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met mijn aangeschafte kleding. Is van uitstekende kwaliteit.

Goed geregeld , t versturen als t terug sturen

Mooie producten en snelle levering

Goed verpakt en snel geleverd

Hoge kwaliteit, goede service

Een winterjas besteld, en omgeruild voor een kleiner en maat. Allemaal vlekkeloos verlopen en supersnel en mooi ingepakt binnen, en met een handgeschreven briefje erbij . Ik ga hier vaker bestellen

Hartstikke goed !

Mooie spullen . Met aandacht verpakt ! Echt een cadeautje voor jezelf !

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel