goede webshop, zorgvuldig

goede foto's, omschrijvingen. Betrouwbaar. Alleen de retourtermijn van 7 dagen is heel kort

Snelle levering goed verzorgd!

Wat erg leuk is, dat er een handgeschreven kaartje bij zit met een kleine persoonlijke boodschap. Dat doen ze goed! Daarnaast spaar je ook korting, wat altijd leuk is. Bestellen bij OrangeBag is dus wel een aanrader!

mooi mooi mooi

mooie spullen snelle bezorging mooi verpakt

Ze verkopen mooie producten online

Wat beter kan is meer kijken aan welke leeftijd ze verkopen en daar de foto’s van de nieuwsbrief en website op aan passen. Een aantal jaren geleden was dit beter. En leukere inspiratie volle plaatjes en beelden van de kleding.

altijd een feestje om hier te kopen

Mooie collectie en overzichtelijk en snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij maakt het bij het uitpakken tot een echt cadeautje

Mooi collectie, snelle levering, netjes verpakt, ik kan dit bedrijf zeer aanraden!

Snel, netjes, prettige site

Een verbeterpuntje is het afhaaladres. Tot drie keer toe aangegeven om pakketje bij afhaalautomaat Lidl Veghel te bezorgen en alle keren is het afgeleverd op een ander afhaaladres in Veghel (Molenwieken). Mvg Judith

Levering op tijd en goed verpakt.

Tas was zoals omschreven. Juiste kleur en van goed materiaal.

Super leuke kleding en top service

Prima sale en goed verpakt

Altijd netjes en correct.

goede service en vriendelijke website

Goede prijs/ kwaliteit

Erg tevreden over de keuze in kwaliteitskleding en accessoires. Ook een goede sale en snelle verzending. Zeker een aanrader!

Kwaliteit, breed assortiment, snelle en zorgvuldige afhandeling

Heerlijke shopervaring. Er is veel keus en de producten worden goed getoond: what you see is what you get. Steeds meer duurzame producten. Niet goedkoop maar t is dan ook topkwaliteit en vaak net ff anders; je raakt niet snel uitgekeken op de producten. Ook weer duurzamer dus. Levering is snel en netjes en ruilen gaat heel makkelijk

Snel en goed!

Overzichtelijk,

Fijne merken, overzichtelijk dat meteen setjes worden aangeboden en dat het een model laat zien op de foto. Fijne merken

Wat een kreukels

Mooie dure kleren verdienen het om netjes geleverd te worden. Alles opgefrot bezorgd. Kreukels zijn er niet eens met een keer wassen en strijken uit te krijgen. Reken bij de orangebagprijs de prijs voor de stomerij er bovenop. Wat is wel goed? De website is mooi en de kleding wordt goed getoond. Foto's zijn goed en leuke combinaties laat orangebag zien.

Super geshopt

Ik heb de look geshopt - prachtig!

Al jaren ben ik een trouwe klant. Pas had ik iets met een zomerjurk waar het elastiek los van was gegaan. Naast het goede aanbod aan kleding, bieden ze ook echt goede service. Blij mee!

Meer dan geweldig.

Super site, super service en hele mooie artikelen.

Snelle service als altijd Kleur van rok kwam helaas niet goed over, en daarom heb ik hem terug gestuurd

Alles op tijd

slechte ervaring met website op tablet en telefoon

De website werkt niet op mijn telefoon en ook niet op mijn samsung tablet.

Van bestelling tot levering allemaal prima. Mooie spullen, juiste maatvoering.

Hele fijne website!

Hele fijne website