Orangebag inspireert mij door onverwachte combinaties te laten zien

Ik heb een hele mooie zwarte plissé broek gekocht van Samsoe & Samsoe. Ik was al bekend met dit model, dat voorkomt een miskoop. Mij viel wel 1 ding op. De broek is geprijsd als € 120,00 op het kaartje aan de broek stond een prijs van € 99,00.

Snel accuraat prima producten

Snelle en accurate levering

Super bedrijf! Goede service!

Super bedrijf! Goede service!

Bij retour, snelle verwerking!

Mooie kleding, snelle verwerking bij retouren!

Het product werd snel bezorgd en altijd mooi verpakt.

mijn beste inspiratiebron en site

mooie site duidelijke beschreven artikelen en altijd de laatste mode en merken

Altijd perfecte levering. Mooie kleding! Smaak!!

Een 10

Een pakketje ontvangen van OrangeBag is altijd een feestje!

De (prachtige) spullen zijn altijd netjes en met zorg ingepakt, met een persoonlijk kaartje, dat maakt echt het verschil. I like!

Mooie site

Vriendelijke boodschap bij bestelling Jammer geen klarna als betaalmiddel En verzendkosten zijn hoog

Super site

Super site met groot assortiment snelle service!

Prima bedrijf!

Heel goede service, betaalbare kleding en goede kwaliteit!

Goede en snelle levering en goede mogelijkheid van retourneren

Snelle en goede service

Wat niet prettig vind is dat de gespaarde punten maar een half jaar geldig blijven. Dit is veel te kort. Eigenlijk zouden ze voor onbepaalde tijd geldig moeten zijn vind ik. Het zijn immer jouw gespaarde punten!

Supersnelle levering en ruim aanbod van mooie merken.

Shoppen op de website is een feestje door het ruime aanbod van mooie merken. De bestelling wordt in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd. Retourprocedure eenvoudig. Leuk dat bij iedere bestelling een persoonlijke boodschap wordt gevoegd.

Goede overzichtelijke website, bestellen gaat makkelijk en de levering verloopt soepel.

Ook het retour proces verliep soepel, binnen enkele dagen geld terug op je rekening.

goede webshop, zorgvuldig

goede foto's, omschrijvingen. Betrouwbaar. Alleen de retourtermijn van 7 dagen is heel kort

Snelle levering goed verzorgd!

Wat erg leuk is, dat er een handgeschreven kaartje bij zit met een kleine persoonlijke boodschap. Dat doen ze goed! Daarnaast spaar je ook korting, wat altijd leuk is. Bestellen bij OrangeBag is dus wel een aanrader!

mooi mooi mooi

mooie spullen snelle bezorging mooi verpakt

Ze verkopen mooie producten online

Wat beter kan is meer kijken aan welke leeftijd ze verkopen en daar de foto’s van de nieuwsbrief en website op aan passen. Een aantal jaren geleden was dit beter. En leukere inspiratie volle plaatjes en beelden van de kleding.

altijd een feestje om hier te kopen

Mooie collectie en overzichtelijk en snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij maakt het bij het uitpakken tot een echt cadeautje

Mooi collectie, snelle levering, netjes verpakt, ik kan dit bedrijf zeer aanraden!

Snel, netjes, prettige site

Een verbeterpuntje is het afhaaladres. Tot drie keer toe aangegeven om pakketje bij afhaalautomaat Lidl Veghel te bezorgen en alle keren is het afgeleverd op een ander afhaaladres in Veghel (Molenwieken). Mvg Judith

Levering op tijd en goed verpakt.

Tas was zoals omschreven. Juiste kleur en van goed materiaal.

Super leuke kleding en top service

Prima sale en goed verpakt

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht