Uitstekende service, snelle levering

Een broek gekocht waar na 2 maanden en weinig gedragen al een slijtplek zat die bijna a door was. Na contact met de klantensvce en het sturen van foto’s van betreffende broek, een nieuwe broek gekregen. Fijne en vriendelijke communicatie met klantensvce. Buiten dat, Orangebag heeft een brede collectie mooie items. Ik vind het een hele prettige webshop. Na de broek nog een gave jumpsuit besteld. Ik ga er zeker vaker iets kopen.

Snelle levering en goede service

Kleding gekocht wat een week later met extra korting aangeboden werd. Op verzoek deze korting teruggekregen.

Reactie was een 'jammer maar wij zien je probleem niet'.

De trui was echt anders en zag eruit alsof het al een keer was teruggestuurd Ze gaven me het gevoel alsof ik het niet goed zag terwijl ik in de winkel ben gaan vergelijken met dezelfde trui. 'maar ik kon het natuurlijk altijd terugsturen'.

Geweldige webshop, mooie kleding en snelle levering

Geweldige webshop, mooie kleding en snelle levering

De beste en duidelijkste webshop die ik ken . Service is uitstekend !! Ik bestel al vanaf het begin en nog nooit problemen gehad . Alles wordt netjes en snel afgehandeld!

Top bedrijf

Kom altijd in de verleiding.

Kwaliteit kleding met snelle levering

Levering top, kwaliteit kleding top!

Snelle levering, afwijkend retour beleid.

Een heerlijke webshop met prachtige merken en toffe combinaties. Snoepwinkeltje… Mijn bestellingen zijn altijd snel geleverd en gezellig en persoonlijk ingepakt. Mocht je iets willen retourneren dient dit wel binnen een aantal dagen te gebeuren, dat wat bij andere webshops iets minder strikt wordt gehanteerd. Niets onoverkomelijks, maar je moet het even weten.

Superleuke site, gevarieerd kledingaanbod.

Prima webshop, alleen echt een nadeel dat retour niet via Postnl kan!!

Elke bestelling is een kadootje!

En daarmee is alles al gezegd. Niks meer aan toevoegen. Gewoon weer opnieuw bestellen

Uitstekend!

Fijne website met mooie artikelen. Prima service en snelle levering

No accurate measurements

If you provide measurement for each item, you will save both of us from many changes and returns. The general sizes are not accurate

Goede service en snelle en goede afhandeling van beschadigd product

Goede service en snelle en goede afhandeling van beschadigd product

Afmetingen per item opnemen

Neem de afmetingen per item op. De maten van de fabrikant zijn niet altijd toereikend. De afmetingen opnemen in de beschrijving voorkomt onnodige retouren

Perfect,verzending

Mooie kleren, snelle verzending, snelle retourservice.

Uitstekend qua bestel en verzendtraject

Mooie collectie en gemakkelijk te bestellen. Tijdige levering en ook geldteruggave bij retourneren.

prachtig bedrijf met mooie produkten

Snelle levering, alles mooi en goed verpakt. Eventueel retour geen enkel probleem. Altijd n feest om zo'n pakketje thuis te krijgen

Snelle service maar de verzendkosten zijn niet correct

Vervelend dat als je iets besteld bijv te groot of te klein is dan moet je €3,95 verzendkosten betalen. Bestel je het opnieuw en je stuurt iets retour moet je weer verzendkosten betalen!

Goede ervaring

Mooi ingrpakt, echt een cadeautje en alle kleding is in goede staat en alles gaat nejes

Retourneren is te duur

Je kunt nu eenmaal niet altijd goed inschatten vanaf de foto op de website hoe iets staat. Dus thuis passen is nodig. En dan is retourneren voor eigen kosten een drempel om iets te bestellen.

Niets op aan te merken, alles uitstekend!

Niets op aan te merken, alles uitstekend!

Altijd snel en goed service

Prettige online store

Erg goed en snel

Fijne website, leuke merken. Bestelling altijd netjes verpakt en goede retour service.

Mooie website en kleding, service kan tikkeltje beter

Over de website, de kleding en de verzending: super goed! Maar: het is niet meer van deze tijd om tot een bedrag van €75,- verzendkosten te rekenen en ook eventuele retourkosten. Dat kan echt beter!!

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel