Orangebag is voor mij de beste webshop voor kleding

Ik koop mijn kleding zo veel mogelijk lokaal, wanneer ik daar niet slagen kan dan koop ik bij Orangebag. Mooie en duurzame items verkopen ze. Bestellingen worden altijd netjes en snel verzonden en zijn voorzien van een persoonlijke boodschap, erg leuk.

Stugge handhaving van de regels

Tas van 100€ besteld voor verjaardag. Met de aankoop realiseerde ik me gelijk dat ik de retourneer tijd niet goed had gelezen. De verjaardag zou pas over 2 weken zijn. Gelijk een e-mail gestuurd of ze misschien met deze aanmerking in mijn dossier een uitzondering konden maken. Daarbij was ik 99% overtuigd dat het niet geretourneerd zou worden. Maar nee ‘daar konden ze niet aan beginnen’. Dus toen maar gelijk geretourneerd. Kosten 4,95. Zo jammer

Ik kijk altijd eerst op orangebag.nl

en slaag meestal. Wat ik alleen niet handig vind, is dat je een retour al binnen 7 dagen moet melden. Dit wijkt af van wat gebruikelijk is in Nederland.

Prachtige collectie, supersnelle levering.

Mooie merken, prachtige collectie. Snelle en betrouwbare levering. Makkelijk retourneren.

Mooie kleding, en geweldige klantenservice mocht er iets niet in orde zijn!

Mooie webshop, duidelijke foto's, snelle levering en goede afhandeling retouren. Communicatie is zeer goed, wordt snel gereageerd.

zo als altijd erg netjes en snel.

fijne webwinkel

Snel en altijd netjes verzorgd ingepakt met een persoonlijk briefje. Elke keer weer een cadeau (tje) aan jezelf!

Fijne site en snelle correcte levering

Goede website! Snelle levering Correcte en snelle afhandeling mbt een retour.

Super service, snel verstuurd en netjes verpakt!

Super service, snel verstuurd en netjes verpakt!

Perfecte service.

Alles keurig op tijd, en met retour verzenden alles prima geregeld, netjes je geld teruggestort. Ben heel tevreden.

Alle netjes ontvangen. Bij mankement aan product probleemloos nieuwe gekregen.

Fijne site! Goede service, snelle levering, mooie spulletjes!

Fijn dat er altijd een mix van verschillende artikelen op een foto staan en deze ook als “loshop de look kunnen worden besteld. Mooie collecties!

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering met persoonlijk briefje

Top webshop!

Snelle levering, altijd hand geschreven kaartje erbij.

Mooie kleding, veel keuze, snelle levering

Bij Orangebag heb je enorm veel keus uit mooie kleding in veel verschillende prijsklassen. Ik slaag altijd.

Prima verzorgd

Zeer attente verzorging vd bestelling. Mooie kleding op de site

Snelle levering en mooi verpakt

De kleding werd snel geleverd en was zorgvuldig en mooi ingepakt.

Prima bedrijf

Kijk altijd met plezier naar jullie website. Mooie mode, prima service, op tijd geld terug bij retourzenden. Mooie merken. Mijn favoriete modesite. Succes verder, en ga zo door.

Goed, op een niet vriendelijke mail na

Op zich heb ik goede ervaringen met OrangeBag alleen viel onlangs de communicatie via de mail mij erg tegen. Vandaar dat ik nu laag mijn beoordeling inzet.

Goede en snelle levering

Snel, betrouwbaar en vooral mooie colllectie

Fantastisch mooie merken, fijne service

Ondanks het online bestellen voelt het toch persoonlijk. Altijd een leuk zelf geschreven kaartje erbij. Service is duidelijk, wel is het soms kort draaien om het binnen 7 dagen te retourneren. Verder zeer mooie merken. Voor jong en oud. Ik ben al jaren erg tevreden

Geleverde artikelen worden begeleid met een handgeschreven kaart, ik houd ervan!

Geld van retourartikelen wordt ook snel teruggestort.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel