Super mooie merken op 1 website

Geregeld kijk ik op de website en ik vind altijd hetgeen wat ik zoek. Zowel basics als meer uitgesprokener kleding, het is allemaal hier te vinden.

Zeer slecht

Duurt veel te lang voor je je geld retour hebt. De opgebouwde korting wordt volledig teruggestort. Terwijl ik nog een artikel had gehouden. Dame aan de telefoon, onvriendelijk niet service gericht. Groet, Sophie Houben 0615945894

Mooie producten, goede service. Niet representatieve modellen.

Zou wel graag meer diversiteit in modellen zien. Klanten van orange bag zijn niet allemaal jong, lang , blond en dun. Niet meer van deze tijd. Stem je modellen af op je klanten. Dus ook ouder, andere afkomst, diverse maten en lengtes.

Één van de fijnste winkels om te bezoeken…

Collectie is top; site is overzichtelijk en bezorging is snel en altijd persoonlijk en in orde. Één klein verbeterpunt: blijkbaar kun je punten/korting sparen. Hoe dit gaat is mij niet duidelijk - zou wat mij betreft automatischer mogen.

Geweldig hulpvaardig

Bij zoekraken van retourlabel en doos weg, kreeg ik alle hulp. Top geregeld Ruilen geen probleem Zeer aardige mail

Krijg teveel e-mails! Overdaad schaadt!

Eén keer iets naar tevredenheid gekocht. Maar vervolgens mij bestoken met e-mails jaagt mij weg!

Super fijn online winkelen!

Alle mooie merken op een rij! Verslavend! Wordt altijd heel blij, als een oranje doosje bij mij wordt afgeleverd!

Mooie merken, goede service, persoonlijk, snelle afhandeling!

Echt leuke kleding, super service

Orange Bag heeft mooie dingen, een goede site en een super service!

Adequate service.

De service van Orange Bag is goed. Je weet waar je aan toe bent. Overzichtelijke website. De kleding keuze was voor mij lastig dit seizoen. Mode veel te wijd, te lang. Ik kon de pasvorm zoals afgebeeld op de foto niet goed inschatten; de kleding die ik bestelde, paste vaak niet of stond me totaal niet.

Netjes verpakt, snelle levering. Website met heel veel mooie kleding. Bestellen en ruilen gaat super makkelijk. Enige kritiekpuntje: de modellen die de kleding showen mogen wat diverser.

Erg goed.

Snelle levering en mooi assortiment

Heel snelle levering en goed verzorgd ingepakt. Leuk kaartje er bij. Super goed assortiment van mooie merken. Word blij van deze website.

Goed!

Duidelijke mooie website.. levering snel en keurig.

Heel klantvriendelijk en snelle service

In een persoonlijk mailcontact met de klantenservice ben ik heel goed geholpen met het routeroeren van een bestelling. De service was heel klantvriendelijk en alles wordt snel geregeld.

Hele goede afwerking

Retour zending was ook goed,ook de terug storting. Ben zeer Terveden ,kijk ook uit naar de nieuwe winterjassen waar wel mijn maat bij is. Dank voor de goede service

Gewoon Top!

Kort en krachtig: gewoon Top. Of het nu verzending, retour of vragen betreft, alles gebeurt snel, correct en vriendelijk.

Super fijne webshop!

Orange bag doet er altijd een persoonlijk geschreven briefje erbij en op instagram reageren ze erg vlot. Daarnaast leveren ze super snel en retouren of ruilen gaat ook super easy.

Mooie kleding en snelle verzending

Altijd goed

Tot nu toe is altijd alles goed en soepel verlopen. Snelle levering. Geen problemen met retourverzending en of terugbetaling. Zeer tevreden

producten snel geleverd

geen gedoe met retourneren, had meerdere items besteld om te passen, niet alles gehouden en keurig mijn geld teruggestort gekregen.

Snelle, goede, nette service. Fijne webshop

Prachtige merken op mooie website.

Ik vind de mooiste kleding en accessoires op Orangebag.nl. Het enige wat me weerhoudt om meerdere items te bestellen en thuis te passen is, dat je niet kunt kiezen voor achteraf betalen. De drempel ligt dan toch hoger.

Goede service, op tijd leveren, duidelijke instructies voor retourneren,

Alles klopt; aanbod, service, communicatie, verzending en loyalty bonus als kers op de taart!

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel