Mooie website, goede snelle retour service. Leuk persoonlijk kaartje bij je bestelling.

Goede service, snelle levering

Fijne webshop met een groot en fijn aanbod. Daarnaast vind ik het handgeschreven kaartje bij een bestelling altijd erg leuk en attent. Ze denken met je mee bij vragen en hebben altijd leuke merken.

Superleuk winkelen bij Orangebag.nl

Zeer goede website met ruime keuze van toffe merken. Snelle en correcte levering. Leuk en verrassend dat er een kaart met handgeschreven boodschap bij je pakket zit. Ik ben fan!

Toppers die met je meedenken

Wat een geweldige service.

Geweldige service en altijd zo attent!

Het is altijd een feest om bij orange bag te bestellen! Snelle levering, altijd een leuk persoonlijk berichtje erbij en super snelle afhandeling als het een keertje niet bevalt! Heel blij met de service!

Goed en fijn bedrijf

Super fijn dat je het artikel kan omruilen zonder het eerst op opnieuw te moeten bestellen en weer te betalen. Nieuw artikel wordt netjes opgestuurd wanneer retour binnen is. Echt fijn geregeld.

Te streng ruilbeleid

Een prachtige collectie maar een te streng ruilbeleid met een kort termijn vergeleken andere online kledingshops.

Geweldige service Leuke kleding En erg persoonlijk

Fijn assortiment

Uitgebreid assortiment, snelle levering en afhandeling

Uitgebreide collectie, goeie informatie en prachtig verpakt. Een cadeautje, het is gewoon een geschenk.

Superfijne webshop

Een mooie collectie kleding en schoenen, eenvoudig te bestellen, hele snelle levering en het retourproces is ook eenvoudig. Dit bij elkaar maakt dat ik paar keer per jaar hier bestel.

vriendelijk.

Ik word blij van de oranje doos, het vrolijke oranje papier met het kaartje met een vriendelijk woord.

Afwisselende mooie kleding

Mooie merken met afwisselende mode.

Prettige website, pakketje wordt snel en netjes verstuurd

Pima

Goed, snelle verzending

Veel keuze, veel mooie merkjes. Prima! Netjes verpakt. Alleen jammer dat het niet gratis retour is als je niet wilt ruilen.

Zeer klantvriendelijk

Fijne zaak met voor elk wat wils. Perfecte service op alle fronten.

Goede en snelle service

Goede en snelle service zowel bij bestellen als retourneren.

UItstekend

Uitstekende service, bezorging en een goede site waarin je alles prima kunt vinden

Zeer slecht ingepakt

Kleding was erg gekreukeld bij mij aangekomen. De blazer zat in een klein doosje oppropt en was zo gekreukeld dat ik foto’s heb gemaakt en klacht ingediend. Wel netjes antwoord gekregen maar mede door voorval zal ik niet meer zo snel bestellen.

Orangebag beste mode-webshop van nl

Orangebag is betrouwbaar en snel. Heel fijn vind ik dat je een pakketje naar een ophaalpunt kunt laten sturen, en het daar kunt afhalen wanneer het je schikt. Ook spullen retourneren gaat snel en makkelijk. En er wordt vlot gecrediteerd. Het aanbod is van goede kwaliteit en de artikelen worden duidelijk afgebeeld. Heel belangrijk vind ik ook dat de stofsamenstelling bij elk product te vinden is. Toch stuur ik geregeld iets terug, bijvoorbeeld omdat het in het echt toch net iets anders is of anders valt op mijn eigen lijf. Maar de webshop werkt uitstekend.

Prima service. Ik ga er vaker bestellen

fijne online shop

Steeds nieuwe items, duidelijke foto's, zowel van product, maar ook van hoe het aan staat. Snelle levering en altijd met een persoonlijke note erbij.

Mooie kleding en altijd verzorgd verpakt

Fijne site met mooie kleding en met aandacht en zorg verpakt.

Altijd hetzelfde model…

Echt, jullie hebben zulke mooie merken, zulke mooie kleding, zorg dan dat dat ook tot zijn recht komt. Presenteer het op een divers palette van inspirerende vrouwen; vrouwen van verschillende leeftijden, verschillende looks, verschillende huids/haarkleuren. Nu zien we altijd dezelfde verveelde blonde dame waarop sommige kleding gewoon dood slaat. Zo’n gemiste kans.

snel en met veel zorg verstuurd

Mijn ervaring is dat de producten van goede kwaliteit zijn, snel verstuurd worden en altijd enorm zorgvuldig en smaakvol worden verpakt. Dit geeft een fijn gevoel!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht