Snelle levering, leuke merken. Heel tevreden.

Echt een fantastische webwinkel

Geweldige webshop! Hele fijne website met duidelijk informatie over de pasvorm. Veel merken waardoor ik eigenlijk nergens anders hoef te shoppen. 1 tip zou nog zijn dat je zelf aan kan vinken op welke dag je het pakket bezorgd wil hebben.

Toptent!

Al jaren mijn favo online clothing shop! Kwalitatief mooie items in een breed scala Werken vlot, netjes, professioneel, met een persoonlijke noot Een bevreemdend dingetje: bij retournering van bijvoorbeeld 1 item van 3 in totaal, worden toch verzendkosten in rekening gebracht (…) Maar ik hou OrangeBag in ere!

Mooi aanbod voor een complete outfit

Goede snelle service

Als je iets besteld is de bezorging snel, alles is zorgvuldig verpakt en altijd een persoonlijke noot dmv een handgeschreven bericht. Dat dien jullie goed! En, onlangs wilde ik een item terug sturen. Ik was een paar dagen te laat, maar het is toch netjes en accuraat opgelost.

Snelle en goede service!

Super blij met mijn jurk, sjaal en armbandje.

Zeer ruime keuze in kleding, schoenen en accessoires. Snelle levering van een mooi ingepakte bestelling.

Snelle en goede levering

Mooie kwaliteit en goede service

Mooi !

In één woord : mooooooi !

Fijne online shop met mooie merken!

Iets kopen bij Orangebag is altijd een feestje! Lekker overzichtelijk en fijne collecties. Bestellen gaat supersnel. Persoonlijk kaartje bij je bestelling vind ik altijd heel erg leuk. Snel in huis!

super service

Hele snelle en correcte levering

Zeer mooie kleding met goede kwaliteit/prijsverhouding

Duidelijke website en prettige support

Bij OrangeBag kan ik online heel goed info over het product vinden (beelden en beschrijving duidelijk). Ook vind ik de klantenservice prettig communiceren.

Mijn ervaring met Orangebag (en dat is al heel wat jaren) is altijd goed. Prachtig kleding van topkwaliteit!

Prachtige site met prachtige kleding

Heerlijke site met veel goede merken. Ze hebben een snelle levering en ook een soort van punten spaarprogramma die je kunt inleveren. Kortom een goede en betrouwbare site.

Leuke onderneming

Snelheid , volgende dag in huis

Uitmuntend geholpen

Uitmuntend geholpen

geweldige site inspiratiebron

ik vindt het een geweldige site met topmerken en altijd de nieuwste trends als eerste

Fijne service!

Steeds leuke items, geen massaverkoop, Fijne service!

Super services

Fijne services en persoonlijk. Bij mijn bestelling zat een persoonlijk kaartje handgeschreven.

een zeer tevreden klant

Duidelijk bestelproces, goede communicatie en snelle levering.

Super assortiment en het Personeel is ook zeer vriendelijk

Ik had grote bestelling geplaatst en omdat ik naar een feestje ging en vervolgens werd me gezin zwaar ziek en was totaal vergeten dat ik mijn bestelling moest ophalen en indien niet goed was op retour binnen de juiste tijd kon sturen maar dat werd veeeelll later en als nog kreeg ik voor de stukken die ik na Langen tijd thuis had toch retour gedaan en het geld zo snel op mijn rekening gestort. Bij vele mode zaken had ik nu stress van gehad. Dankjewel

echt een cadeautje

Vlot geleverd, mooi ingepakt, een persoonlijke boodschap erbij. Een feestje om uit te pakken

Prachtige collectie!

Fantastische webshop, mooie merken! Snelle service!!

Altijd goed en klantvriendelijk

Stationspark 1010