geweldig!

mooie collectie; voor elk wat wils en snelle verzending.

Altijd leuk om op de site te kijken

Mooie kleren, mooie merken

Fijne site

Mooie collectie ,top communicatie en service.

Super Service.

Snel geleverd, niet goed geld terug!!

Meerdere keren al kleding besteld. Wordt snel en netjes geleverd. Onlangs een kledingstuk met defect gehad. Zeer goede service voor afhandeling.

Fantastische website, assortiment met leuke en vriendelijke medewerkers

Altijd een feestje om je bestelling binnen te krijgen.

Top-website en service

Zeer mooie en overzichtelijke website. Prachtige items, veel variatie en stijlen waardoor iedereen gegarandeerd iets moois weet te shoppen. Na bestelling een mail met bevestiging en alle bijhorende informatie. Iets besteld dat toch niet past of helemaal je ding is, geen enkel probleem om te retourneren. Bij ontvangst van je pakketje is er steeds een persoonlijk geschreven kaartje bij. Heel fijn !

Prettig , correct en met een leuk persoonlijk kaartje Echt top

Toffe gebruiksvriendelijke webshop

Ruime keuze, super gedetailleerde omschrijving van de artikelen, meestal zoals het is op de foto, aantrekkelijke aanbiedingen. Minpunt retour termijn kan beter en bij omruilingen zou de retourkost niet mogen aangerekend worden.

Mooie merken, vlotte levering

Mooie merken, veel keus, vlotte levering met persoonlijke aandacht

Leuk aanbod en snelle en prima service

Winkelen bij Orange bag voelt zelfs beetje persoonlijk!

Goede, overzichtelijke site. Snelle levering én geleverd met een persoonlijk briefje erbij!

Great service and products

I like the range of products/brands - always up to date. The service in total is great.

Mooie kleding, vooral mooie kwaliteit!!!

Bestellen is makkelijk en retourneren ook!! Daarom laat je sneller iet komen omdat het makkelijk is om te retourneren! Ik vind dit veel makkelijker dan in een winkel kopen. Ik kan het thuis veel beter bekijken en voelen hoe de kleding zit!!!

Vriendelijke service

Vriendelijke service, persoonlijk, handgeschreven briefje bij de bestelling. Alleen jammer dat er retourkosten aan verbonden zijn.

Ruime keus goeie merken en uitstekende service

Uitstekende ervaring

niet voor herhaling vatbaar

Ik heb 2 paar schoenen besteld, had echter niet onmiddellijk de goede maat, maar schoenen waar niet nieuw en/of beschadigd. Laatste paren (3de keer) wat het OK.

Goede en snelle service

Helaas zat de bikini niet goed. Waardoor ik hem moest retourneren. Retour snel verwerkt en terug gestort.

Aantrekkelijke website met persoonlijke touch

Mooie kleding, veel stijlen en doordat verschillende merken overzichtelijk worden weergegeven, wordt het wel heel aantrekkelijk om lekker te shoppen. Ik winkel veel online en vind Orangebag echt onderscheidend, mede door de leuke persoonlijke kaartjes die ze meesturen.

Top bedrijf

Als ik bij OrangeBag bestel ben ik verzekerd van een goed product en goede afhandeling. Nog nooit teleurgesteld en de retour of omruil service is helemaal TOP!

Mooie keuze aan kleding, goede fotografie en begeleidende tekst.

Mooie keuze aan kleding, goede fotografie en begeleidende tekst. Snelle bezorging, persoonlijke kaartje is altijd leuk. Snelle afhandelingen van eventuele retours. Alles klopt!

Voor mijn mannen zou het aangenaam zijn als er iets meer keuze is. Graag ook de lengtematen van broeken aanpassen tot lengte 36.

Uitstekend bedrijf

Het is een uitstekend bedrijf, Snelle levering, mooie collectie.

Top site

Altijd goed!

Top bedrijf

Goede snelle service en kwaliteit en persoonlijk

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht