Geweldig!!!

Super site, super service en prachtige collectie.

Fijne webwinkel

Altijd snelle levering. Mooi assortiment kwaliteitskleding.

Hele mooie site en fantastische service...

Ik heb nu een aantal keren bij jullie besteld. Ik vind het een genot om op jullie site rond te "snuffelen". Ik vind de kleding, schoenen en accessoires erg mooi. En kan genieten als er bij de bestelling een persoonlijk kaartje bijgevoegd is....! Kortom, winkelen op jullie site is een aanrader.

Prachtige kleding en perfecte service

Prachtige en verrassende kleding, duidelijke website en perfecte service. Feestje om te shoppen.

Vlotte levering, mooie kwaliteit kleding en prima korting!

Vlotte levering, mooie kwaliteit kleding en prima korting!

Leuke collectie, goede service

Super up to date collectie, snel verzonden en ook bij retour snelle terugbetaling

Mooie site

Jammer geen AfterPay of klarna

Fijne webshop

Goede ervaring gehad met Ganni trui die ik heb besteld bij orangebag.

Geen reactie op klacht

Een tas gekocht welke na een maand gebreken vertoonde. Direct gemaild met een foto etc. Kreeg direct te horen dat de behandeling van deze klacht ruim een week kon duren in verband met reactie van de leverancier. Ik koop een product bij Orangebag en niet bij de leverancier. Omdat ik na 6 dagen nog niets gehoord had een mailtje gestuurd waarop ik als reactie kreeg: We komen er dan ook zoals aangegeven niet later dan uiterlijk morgen per email bij je op terug. Ook de dag erna 0,0 reactie. Wat een waardeloze service! Ik bestel hier nooit meer.

Waarom geen xxl?

Prachtige kleding en prachtige website maar ik mis xxl

Prachtige shop

Mooi webshop met mooie en duidelijke foto's. Snelle levering en een attent kaartje bij de bestelling :)

Top service en prachtige items

Snelle levering . En prachtige collectie, van mooie kwaliteit.

Zeer tevreden , doe ik graag mijn online bestelling .

Redelijk

Goede collectie maar retourtijd binnen 7 dagen is veel te kort. Ik was een paar dagen niet thuis en kon niet meer retourneren.

Hele leuke frisse collectie en goede service

Ik raak geïnspireerd door de leuke updates die ik krijg in mijn mail. Ik bestel regelmatig leuke items. Van de doos die ik in huis krijg met het frisse oranje papier en de aardige persoonlijke notitie op de kaartjes word ik blij. Het ruilen van te kleine items is geen probleem.

Snelle leveringen Leuke producten

Heel veelzijdig aanbod en snelle levering

uitstekend

Mijn feedback is netjes verwerkt en meteen geimplementeerd.

Mooie kleding, originele schoenen, vlotte en vriendelijke levering.

Mooie kleding, mooie schoenen ook, origineel, niet wat in de 'gewone schoenenwinkel' ook verkrijgbaar is en altijd vriendelijk en vlot geleverd. Wel duur, ik kan hier af en toe winkelen maar 'moet' de meeste aankopen elders doen.

De persoonlijke touch vind ik écht te gek

Per toeval kwam ik uit op de site van Orange Bag. Ik heb een aankoop gedaan en bij de bestelling kwam een persoonlijke note. Dat vind ik echt zo mooi in deze tijd. Daar waar alles al zo digitaal gaat is een persoonlijk briefje enorm gewaardeerd. Verder hebben zij prachtige merken waar ik van hou. Kom zeker nog eens terug.

Goed, snel, leuke collectie!!

Goed, snel, leuke collectie!

Aanrader

Alles ging prima

Professionele afwikkeling en goede communicatie

Altijd professioneel en snelle afhandeling goede communicatie ben zeer tevreden over Orangebag!

Keurig optijd, mooi verpakt

Hele mooi website

Mooie merken, fijne site!

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel