Prima service en aanbod.

prima site

Je bestelde artikelen zijn er snel, retouren worden snel afgehandeld terugbetaald. Jammer dat je iets niet kan ruilen en dat je niet via klarna kan betalen.Zodat je meerdere artikelen kunt bestellen en pas betalen als je de artikelen ook daadwerkelijk houdt.

Ontevreden

Terugbetaling is nog steeds een probleem mail niet beantwoord van gedeeltelijke retour

Online webshop maar toch persoonlijk.

Fantastisch! Alle mooie merken worden hier aangeboden. Kleding staat op kleur dus fijn zoeken. Ruilen werkt ook heel makkelijk.

Ik vond wat ik zocht

Ik vond wat ik zocht, goed aanbod

Fijne communicatie, snelle verzending, top!

Super webshop!

Dure merkkleding voor aantrekkelijke prijzen. Op tijd extra kortingen. Bestelling meestal binnen 3-4 dagen in huis.

Mijn favoriete website

Mooie merken in verschillende prijsklassen. Snelle levering met handgeschreven kaartje erbij. Ik kijk er vaak even rond om op de hoogte te blijven van nieuwste trends.

Mooie collectie, goede en snelle service

Snelle levering. Ben erg te spreken over het aanbod.

Fantastische webshop met uiteenlopende merken

Hele fijne webwinkel. Ze hebben een mooie wisselende collectie en zeer goede service.

Goede kleding website

Heel tevreden met orangebag Leuke collectie, snelle levering!

Fantastische webshop

Mooie webshop, uitgebreid assortiment. Uitstekende service.

Snelle service en verzending

Het gaat altijd goed en snel

netjes en snel

Spullen snel ontvangen en retour 1 item ook eenvoudig

Snelle, goede afhandeling met een persoonlijke touch :)

Al jaren (zo niet vanaf het begin) bestel ik bij Orangebag en vanaf moment 1 tot aan nu zorgen ze voor een personal touch als je iets hebt besteld. En… ze hebben onwijs leuke producten :) Absoluut een aanrader en blijf zo doorgaan!

Mooie kleding

Goede service , leuke mode . Kwaliteit is heel goed.

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Mijn retour is door ziekte blijven liggen en weggebracht door iemand anders hierdoor ook niet retour gemeld. Voor orangebag geen probleem en retour gewoon zonder gezeur opgelost. Dat verdient een goede review en een grote fan erbij! Zo hoort service te zijn. Tot snel Orangebag!

Uitgebreide collectie van mooie merken op een overzichtelijke website

Favo website!

Een fijne winkel om te shoppen

Mooie en goede overzichtelijke site,prettig om te winkelen,fijne en snelle levering en retour nooit een probleem.Super!

Fijnste online shop!

Groot assortiment. Mooiste merken. Fijne site om te kijken.

Mindere ervaring

Voor t eerst in zeker 10 jaar Orangebag, de foto was totaal het wat er in de doos zat. Kwaliteil vd stof het hele plaatje niet oke, zal een keer een misser zijn

Snel en volgens afspraak

Alles top geregeld

Snelle levering en mooi verpakt

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel