Altijd uitstekend

Ben al jaren klant en service is altijd uitstekend. Inmiddels ben ik altijd eerst nieuwsgierig naar de persoonlijke boodschap en dan pas pak ik uit wat ik heb gekocht.

Altijd goed!

Vriendelijk, behulpzaam en mooie spullen. Mijn retourpakket was ergens blijven steken. Ik werd daar heel vriendelijk op geattendeerd. Gelukkig is het goed gekomen. Goede samenwerking met DHL.

Slechte service

Top is na 2x dragen gaan door garen van een vest

Snel bevestiging, snelle levering en mooi verpakt. Helemaal prima dus.

Totaal Verkreukeld en weinig tijd voor retour

Doos en verpakking helemaal on brand maar dan lag m'n bestelde blouse totaal verkreukeld in de doos. En dan heb je dus max 8 dagen voor retour. En als je dan vrij druk bent met je werk is dat best kort.

Ruime keuze, handige website. Keurig verpakt met vaak een handgeschreven kaart! Goede communicatie bij vragen of retour. Het geld wordt ook snel geretourneerd.

mooie kleding, goede service

Ik volg orangebag al heel wat jaren. ik kijk vaak om de nieuwste mode te volgen en af en toe iets te kopen.

Prachtige schoenen van Chie Mihara gevonden bij Orange bag!

Zoals altijd keurig verzorgd ontvangen. Ik hoop zó dat mijn favoriete schoenenmerk volgend seizoen ook weer in maat 36 aangeboden wordt....

Heel goed!!

Zoals het hoort. Vriendelijk, vlotte verzending en een goed product!

Heel goed en verzorgd georganiseerd.

Hoewel het bestelde artikel niet naar wens was, vond ik de afhandeling heel correct.

Groot assortiment, snelle levering en uitstekende klantenservice.

Groot assortiment, snelle levering en uitstekende klantenservice. En natuurlijk de leuke kaarten die bij een bestelling worden toegevoegd.

Leuke producten, snelle levering

erg tevreden

snelle nette levering, goede service

Bij mij helaas niet goed

Het jurkje kwam helemaal verkreukeld aan. Alsof het een jaar verfrommeld in de kast had gelegen. Zelfs na een nacht hangen, was het nog niet om aan te zien. Meteen terug dus. Ik heb er nog wel een telefoontje aan gewaagd en degene aan de telefoon gaf aan dat er “waarschijnlijk niet goed naar gekeken was”. Verder niets op gehoord. Wat zonde van jullie maar vooral ook mijn verzendkosten. Een excuses was wel op z’n plaats geweest.

Top collectie bij Orangebag en altijd wat te vinden!

Voor inspiratie ga je naar Orangebag!

Prachtige kleding

Snel verstuurd mooie kleding, makkelijk terug te sturen. Doms jammer van de verzendkosten wanneer ik een goedkoper item wil bestellen

Mooie spullen, prima service

De beste webshop! Toffe merken, snelle levering, super service

Toffe merken, snelle levering, super service.

Super!!!!!!!

Snelle levertijd en goeie service. Echt een aanrader

klantenservice bestaat niet bij dit bedrijf

Mooie producten inderdaad, maar waardeloze klantenservice. Ik heb diverse ervaringen. Zo kocht ik een tijd geleden een Lois broek in de sale, maar mijn normale maat zat veel te strak op de benen hoewel volgens de beschrijving de broek op maat zou moeten vallen. Dat klopte helemaal niet, dus heb ik de broek teruggestuurd om te ruilen tegen een maat groter. Tijdens het online proces bleek dat ik voor de broek in een andere maat opeens de volle mep zou moeten betalen omdat de kortingsacties niet meer geldig zou zijn.! Toen ik daar over ging klagen was er aanvankelijk totaal onbegrip, maar met heel veel moeite kreeg ik toch gedaan dat ik niet hoefde bij te betalen. Het is op zich al belachelijk dat je bij ruiling opeens meer gaat rekenen voor een product en dat je als klant de blaren op je tong moet praten om gelijk te krijgen. Ik beloofde mezelf hier nooit meer te kopen, maar ja de producten die ze hebben zijn mooi en soms niet overal te krijgen. Laatst had ik interesse in een grote tas van Ellen Truijen. Ik twijfelde omdat dergelijke tasen ongelofelijk zwaar kunnen zijn. Ik heb toen een vriendelijk mailtje gestuurd met de vraag wat de tas zou wegen. Het antwoord was dat ze daar natuurlijk niet aan konden beginnen. Stel je voor dat je klanten service zou moeten bieden! Ik heb toen Ellen Truijen zelf gemaild en de ontwerpster was wel zo aardig om me het gewicht te melden. Ik heb nu definitief besloten dat ik Orangebag blokkeer. Je hebt niets aan mooie spullen als je geen service krijgt en er zijn genoeg shops die wel klantvriendelijk zij.

Top aanbod

Zeer uitgebreid aanbod van heel mooie merken kleding &accesoires, Meest vlotte en correcte levering Ik vind de service top!

mooie merken -snelle levering

Mooie merken - snelle levering - perfecte service

Shop met mooie collectie

Overzichtelijke webshop met grote collectie en fijne inspiratie. Duidelijk in communicatie naar de klant en snelle levering. Ook het ruil/ en retoursysteem werkt fijn. Klein duurzaam puntje van kritiek is dat er relatief veel “papierwerk” mee komt met de order. De vooraf afgedrukte retoursticker zou van mij bijvoorbeeld niet hoeven. Ik begrijp dat het een service is naar de klant toe maar zal ik de praktijk ook vaak bij het oud papier belanden.

Ontzettend veel spam

Mijn ervaring met het product is goed. Maar waarom ik nooit meer iets bij jullie ga kopen is vanwege jullie uitermate slechte en opdringerige marketing. Na aankoop word ik continue dood gespammed met mailtjes die ook nog eens irrelevant zijn. Na een mailtje gestuurt te hebben kan ik dit blijkbaar zf uitzetten maar verlies ik wil mijn ‘gespaarde’ geld. Oftewel jullie dwingen mensen om jullie troepmailtjes te ontvangen.

SUPERRRR!

De aandacht spat ervan af! Heb echt het idee dat er speciaal voor mij een bestelling is samengesteld! De persoonlijke ansichtkaart maakt het helemaal af. TOP! Naast de aandacht voor het inpakken, klopt het bestelproces, maar ook het retourproces. En tenslotte het assortiment: dat is echt enorm!

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel