Zeer correct en prettig. Wel moet je erg snel zijn als je iets wilt retourneren....

Een fijne webshop, duidelijk, overzichtelijk. Een nadeel is dat je binnen 7 dagen een retour moet aanmelden en binnen 14 dagen moet terugsturen.

Prima snel en netjes

De 2broeken zijn mooi en blijven mooi in de was.Ik draag ze graag

Aanrader

Een uitgebreid assortiment. Fijne website met duidelijke foto's. Goede sale. Snelle levering. Echt een aanrader!

Perfecte service en ook een persoonlijke noot

Snel en correct

Producten goed verpakt, snel geleverd.

Snel en netjes

Snel geleverd Netjes verpakt Goede prijs kwaliteit en variatie Kortom aanrader

Mooie site met mooie collectie

Echt een goede site om een kledingstuk goed in te schatten doordat het gefotografeerd is van meerdere kanten, met de maten en eventuele andere kleuren er meteen bij

Snelle en zorgvuldige levering

Mooie artikelen, overzichtelijke website, snelle levering in een fraaie verpakking

Fijne shop

Leuk assortiment, snelle levering en prima service.

Goede snelle service

Altijd goede snelle service, producten goed weergegeven, mooie kwaliteit. Beste dameskleding website ever!

Heel fijn

Snelle en gastvrije service

Kon kortingscode niet gebruiken

Hele fijne shop, koop er graag en mijn vriend thomas meijboom ook. Alleen kon ik de kortingscode van 10% extra sale niet gebruiken icm mijn cadeaubon. Terwijl een cadeaubon een betaalwijze is. Dat is jammer

mooie schoen met leuke aanbieding

Snel in huis en keurig verzonden. Ik zocht deze schoen en jullie hadden een mooie aanbieding.

mooie webshop met verbeterpunten

Ik shop regelmatig bij Orangebag vanwege het mooie aanbod. Ook de afhandeling van retour verloopt soepel en ontvang ik altijd snel mijn geld terug. Maar er zijn verbeterpunten. Ten eerste de maatvoering. In alle omschrijvingen staat: 'valt op maat'. Dat is in de praktijk lang niet altijd het geval. Soms valt een item klein of groot. Het zou een hoop retourstromen als jullie dit zorgvuldiger/eerlijker omschrijven of werken met algoritmes die je een maatadvies kunnen geven. Daarnaast blijkt het ruilen van een item niet altijd gratis. In mijn geval bleek niet de hele korting te worden berekend over een ruilitem en moest ik alsnog verzendkosten betalen. Hiermee kostte deze ruiling minimaal €7,50. Kortom: communiceer niet dat ruilen gratis is, want dat is niet altijd het geval.

Geweldige service

Mijn retourtermijn was verstreken door overlijden in mijn familie. hierover contact gehad en meteen een reactie dat ze een uitzondering maken. fantastische service dus. hierdoor blijf ik trouwe klant!

Keurig en snel

Snel geleverd. Helaas pasten de laarzen niet maar retour was zo weer geregeld

Mooie kleding

Ze hebben mooie kleding. Het is betrouwbaar en ze leveren snel. Ik blijf het retourtermijn van binnen een week melden wel erg kort.

Vriendelijke behandeling aan de telefoon, snelle levering.

Bij het uitpakken van het ontvangen pakket, vond ik een kaart van Tineke en Mandy met heel heel lieve woorden! Heel attent, dank jullie wel, dat maakt het juist zo bijzonder!

Eenvoudig om te bestellen. Snelle levering en goede service

Altijd top! Aanrader

Ik ben klant al wat jaren en elke bestelling is altijd zorgvuldig en met liefde klaargemaakt. Het is heel snel bezorgd, meestal de volgende dag. Ik raad Orange bag aan iedereen!

Ik kreeg mijn jas die ik heb besteld de volgende dag , heel snel. Met een persoonlijk kaartje . Zo leuk!

Alleen maar prettige ervaringen!

Het gevoel wordt gegeven dat je heel persoonlijk wordt geholpen!

Goede service en mooie labels

Heldere en duidelijke service. Mooi verpakt met persoonlijke note. Is altijd leuk om open te maken.

Mooie kleding en heel goede service

Ik kan orange bag aan iedereen aanbevelen

Veel keuze. Exclusief. Uitstekende communicatie.

Veel keuze. Mooie website en verpakking. Exclusief aanbod. Professioneel.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel