Uitermate fijne koopervaring

Duidelijke foto’s en product specificatie, product is netjes verpakt. Als je iets retour stuurt wordt het je makkelijk gemaakt doordat het retourlabelal in het pakket zit

Een echte aanrader!

Hele goede ervaring met OrangeBag. Super fijne, goedwerkende webshop met leuke, exclusieve items.

Inspiratie

Leuke en originele combinaties worden gepresenteerd van wisselende merken. Daardoor maak je kennis met onbekende namen waar je vervolgens weer blijft hangen. De website presenteert ook op kleur, vind ik vaak handig. Meerdere modellen ook goed. Daarnaast ook mgl tot aanschaf schoenen die je in winkel niet zomaar vindt. Enige wat ik niet waardeer is de kleding die niet verkocht wordt en soms meerdere jaren op de website blijft staan. Snelle en nette bezorging met attent kaartje.

Altijd leuk om een doos van jullie in ontvangst te nemen.

Bij jullie bestellen voelt persoonlijk, goede service en eenvoudig retourneren. Ik blijf fan.

Uitstekend!

Mijn sneakers waren hoed verpakt en snel verzonden en ontvangen. Van mooie kwaliteit ze.

Zeer goed en zorgvuldige bezorging

Top collectie en mooi spaar systeem

Super service, qua levering en top collectie

Duidelijke foto's en goede omschrijving. Retouren goed geregeld. Ik ben een tevrede klant!

Goede service, reageren altijd snel en persoonlijk. Zou het iedereen aanraden

Goede service.gratis versturen, heel fijn! Goede klantenservice ook!

Top collectie en top service

Fijne betrouwbare webshop die z’n beloftes nakomt. Iedere keer weer een top collectie met allerlei leuke items. En er worden ook regelmatig nieuwe merken toegevoegd. Ik winkel er erg graag!

Geweldige site

Mooie collecties, prima service. Helemaal top!

Snelle contacten en levering en afhandeling. Fijne sticker aanwezig om te retourneren. Minpunt: betalen voor retourneren

Hele fijne webshop!

Prachtige spullen, snelle levering, persoonlijk service & vriendelijk contact!

Snelle reactie en bezorging

Op een vraag van mij werd zeer snel gereageerd. 0ok de bezorging was snel, ondanks de drukte vd feestdagen. Beetje jammer dat ik had aangegeven dat de bestelling voor iemand anders was (naam aangegeven) en op het persoonlijke kaartje (wel leuk dat dit wordt gedaan) mijn naam stond.

Perfect - snelle verzending, mooi product!

Heel fijn hoe er ook bij staat hoe het product valt qua maat - en ook klopt. Heel attent met een kaartje erbij. Fijne webwinkel!

Snelle levering, mooi verpakt

Altijd goed

Alles klopt, mooie producten, mooi verpakt en snel geleverd. Een feestje als je je pakketje openmaakt.

Top webshop

Al jaren een van mijn favoriete shops. Betrouwbaar en snel.

Zoals gewoonlijk prima!

Snelle en goede levering!

hele goede service en mooie collectie en mooie site

Heel aangenaam, betrouwbaar bedrijf.

Leuke webwinkel

Gevonden wat ik nodig hebt, goed geprijst ,maakelijk te bestellen en snel verzonden

Altijd al goede ervaring met Orange Bag

Mooi kleding e.d. Mooi en goed verpakt. Bij retour snel je geld terug. En snelle verzending. Koop al een aantal jaren bij Orange Bag en heb nog nooit klachten gehad.

Snelle levering, mooie kleding

Mijn bestelde producten werden snel geleverd, retour werd snel verwerkt. Daarnaast hebben ze een mooie en diverse collectie kleding/accesoires

Fijne webshop met goede service

Fijne webshop met goede service. Leuk assortiment en bonusopbouw bij aankopen welke je in vorm van voucher kunt besteden. Retouren worden snel en duidelijk verwerkt waarvoor aks klant je een kleine bedrage betaalt daartegen zijn ruilingen gratis. Retourtermijn is behoorlijk kort namelijk 7 dagen om aan te melden. Bij klachten kan dat soms moeilijk zijn. Maar je weet dan wel dat een artikel geen weken bij een andere klant zijn geweest zoals bij andere webshops. Al met al een fijne webshop welke ook al sinds de intrede van de webshop bestaat met een goede service.

Helemaal goed

Precies wat afgesproken was, lekker snel

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel