Beter kan niet!

Ik had een pullover besteld, deze zat in een mooie doos gewikkeld in oranje kleurig zacht papier! Het was echt een kadootje voor mezelf. Zò gaaf! Geleverd door een super aardige chauffeur van DPD! TOP!

Geweldige laarzen , snel geleverd en helemaal zoals gehoopt

Helemaal top

Super kleding en levering

Mooie kleding. Snelle levering. Goed verpakt. Kortom mijn nieuwe favoriete webwinkel.

Goede en snelle service

Hele fijne webshop met mooie merken en goed geregeld ook met retouren. Leuk dat ze altijd een persoonlijk kaartje erbij schrijven.

Duideijke website. Goede informatie over status van de bestelling en snelle levering. De retourzending en nieuwe levering verliep ook lekker vlot.

Ik vind dat ze altijd leuke merken hebben, en alle stukken worden mooi geshowd op de modellen incl leuke combinatie ter inspiratie. De service is perfect, levering super snel en omruilen kan ook! Enige wat nog ontbreekt is betalen achteraf maar verder ben ik heel tevreden

Overzichtelijk Uitgebreide info Mooie merken Verzorgde website en pakketje Eenvoudige bestelling en retour!! Persoonlijk berichtje Etc Etc

Leuke items en merken. Snelle .en correcte levering, netjes ingepakt. Alleen jammer dat je niet gratis kunt retourneren.

Goede communicatie,geld snel terug

Goede ervaring

Goede service, levering en communicatie. En leuk assortiment. Zeker een aanrader!

Erg tevreden

Veel keus,duidelijke website en vlotte bezorging. Zeker een aanrader. Erg mooie merken.

Wat een geweldig bedrijf.

Super service, mooie producten en een geweldige webshop.

Snelle levering en verwerking retour!

Goede service! Heel blij met een bedrijf als Orangebag.

Klopt altijd

Prettig winkelen, klopt en het is correct, ook bij vraag aan klantenservice

Collectie, service, prijzen, allemaal top.

Mooie spullen, veel keuze, goede service, altijd een personal note in je pakketje, blij mee, eigen koop ik bij Vanilia of bij Orangebag, en dat is het wel.

Tevreden

Mijn ervaring met bestellingen van schoenen, sieraden of kleding waren goed. Ook weleens een keer iets teruggestuurd, omdat iets niet de goede maat was, dat was geen probleem. Kon het gewoon ruilen of geld terug. Altijd mooie kwaliteit en een hele snelle levering. Ik ben heel tevreden.

Een mooie verzorging van de verzending!

teleurstellend en onbegrijpelijk

Ik wilde met een cadeaubon iets afrekenen. Er bleef een groot restant over a ongeveer €80. Nou blijkt dat alles wat je niet meteen gebruikt je ook niet terug krijgt. Dus weg restant. Hoe kan dit? En wat een ouderwets systeem. Na een aantal mails kreeg ik met moeite een code om van het restant weer gebruik te kunnen maken. Vind dit echt schandalig en zo niet van deze tijd. Dit kan toch niet? Ik wil graag blijven bestellen bij Orangebag (dat doe ik al jaren) maar dit vind ik echt niet kunnen. Hier moeten jullie echt wat mee doen.

Uitgebreide keuze en uitstekende service

Ik vind het fijn dat er een uitgebreide keuze is voor betaalbare prijzen en dat er een snelle service is. Ook het retourneren van producten verloopt probleemloos. Ik shop graag bij OrangeBag en heb de site ook aan anderen aangeraden.

Goed geregeld

Super overzichtelijk shoppen

Naast het grote aanbod in mijn favoriete merken :-) is het vooral fijn shoppen hier door de manier waarop de pagina’s zijn ingericht. Ga je met je cursor over een bepaald item heen dan krijg je het kledingstuk vanuit verschillende hoeken te zien, in verschillende combinaties, met meteen erbij vermeld welke maten er nog beschikbaar zijn. Dit alles dus zonder dat je helemaal door hoeft te klikken (en weer terug), echt mega fijn!! Daarnaast vind ik het spaarsysteem erg prettig, dat heeft bijna geen enkele webshop.

Alle lof voor….!

Tot nu toe enkel positieve ervaringen: goede webshop, mooie merken, snelle levering, goed en mooi verpakt verzonden. Retour, (indien nodig) gebeurd met gesloten beurzen na aanmelding. Dik tevreden!

Al jaren klant en nooit problemen gehad. Snelle levering met persoonlijk kaartje!

snelle levering!1

kleding komt snel en netjes verpakt verstuurd, Wel regelmatig valt t product bij levering tegen in t echt! Verder mooie kleding en heel veel keus!!

Altijd heel netjes en persoonlijk ingewikkeld in een oranje(mijn lievelingskleur ) vloeipapier. Mooie sale altijd.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel