Goede merken en lieve top service

Altijd als ik iets koop is het op tijd goed gecommuniceerd en zo attent met een persoinlijk briefje. Website met sortering is goed en goede foto’s van het product net en zonder aangekleed.

DHL is niet fijn

Post NL is makkelijk terug sturen. DHL is echt zoeken

Hele korte retourtermijn

Ik heb iets besteld, en toen ik het terug wilde sturen was de retourtermijn verstreken. Dat niet alleen in de kleine letters vermelden.

Snelle levering, goede communicatie

Ik bestel graag bij OrangeBag gezien het brede assortiment binnen mijn straatje. Het snelle retouren vergeet ik nog wel eens, maar begrijp het idee erachter heel goed en krijg altijd tijdige reminder.

Altijd een kaartje met een vriendelijk woord. Top!! Aandacht en zorg. Mooie kleding, mooi verpakt.

Mooie producten, vlotte levering en handige retour/ruil regeling. De levering ziet er altijd heel verzorgd uit!

Snelle levering en goede kleding

Alles liep zoals je zou willen en kunt verwachten!

Een online shop waar je blij van wordt!!

Douze points!!

Kwaliteit in aanbod en service.

Snelle verzending

Mooie kledinglabels, snelle verzending en goede service.

Mooie collectie, snelle afhandeling

Helemaal top kwa service en kwaliteit!

Bestel hier al jaren, altijd mooie spullen en goede service (snel, betrouwbaar en retouren werken)

Goede kwaliteit en service

Mooie producten, ruim assortiment en gaan goed om met klachten en vragen. Min punt weinig diversiteit in modellen Dun, jong, lang en blond is geen afspiegeling van jullie klanten. Mag best maatje meer, donker en kleiner zodat ook die mensen kunnen zie hoe kleding staat.

Snelle service, levering in een toch drukke tijd . Ook makkelijk terug te sturen indien dat nodig was . En creditering goed geregeld

Fijne website

Mooie merken en snelle service

Top ervaringen met online shoppen bij OrangeBag!

OrangeBag is een van mijn favoriete online 'shoppingparadijzen' omdat er: • professionele uitstraling wordt gegeven aan de website; • het aanbod van kleding, schoenen en accessoires zowel voor vrouwen als voor mannen heel ruim en divers is en grotendeels overeenkomt met mijn persoonlijke smaak en wensen; • duidelijke en plezierige communicatie met de winkel mogelijk is; • bestellingen zorgvuldig, met een vriendelijk persoonlijk tintje en niet te vergeten tijdig geleverd worden.

Fijne webshop, snel en adequate levering

Altijd op tijd geleverd, super collectie

Netjes afgeleverd en schoenen zijn ook netjes.

Topmerken, site vol inspiratie

Heel fijn dat jullie de kleding altijd showen op modellen en zo leuke inspiratie / verrassende combi’s delen. Fan van de mooie merken. Als het verzenden en retourneren gratis zou zijn, zou ik gemakkelijker durven te bestellen. Dat zou mijn enige punt zijn. Nu zoek ik dan weleens verder.

Uitstekend!

Mooie kleding, Makkelijke site, Snelle levering Leuke persoonlijke kaartjes bij kleding

Goede web-site , fijne merken!

Mooie items vlot ontvangen , netjes verpakt met lief kaartje! Blij met de prettige service , ik heb eerder ervaring gehad dat ik iets moest terugsturen en dat werd ook snel verwerkt !

Ik schrijf niet vaak een review, maar ik ben zo tevreden over OrangeBag dat ik een compliment op zijn plaats vind. Zeer duidelijke website, ik heb eigenlijk nog nooit gehad dat iets tegenviel. Ik ben altijd weer verrast hoe snel iets verstuurd wordt, altijd mooi verpakt en altijd met een leuke persoonlijke boodschap! Mooie merken ook. Top!

super fijn bedrijf!

Een fijne keuze in fashion! Overzichtelijke website . Een super vriendelijk bedrijf in bezorging en verzorging van het pakket. Altijd met een leuk en attent kaartje erbij van Tineke en Dewi, Kom graag terug, Bernadette van Leeuwen

Mooie merken en leuk spaarsysteem!

Ik bestel graag bij Orangebag. Mooie merken, snelle en super nette levering. En evt retourneren werkt ook heel gemakkelijk. Aanrader!

Top online shop

Groot aanbod, prettige website, goed verpakt en een vriendelijk kaartje geeft een extra klantvriendelijk gevoel.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel