Zeer goede collectie en prima service

Uitstekende webshop

Erg tevreden om in de webshop te winkelen van Orangebag. Duidelijke omschrijving van de artikelen. Grote keuze aan merken. Service en verzending erg goed.

Excellent consumer experience

Orangebag provides me with an excellent consumer experience, includes my preferred payment method, faster delivery compared to other shops, package arrives safely, easy to return if needed. thank you! happy customer.

Prima levering en kwaliteit meestal goed

Mooie kleren maar op dit moment zou het wat vernieuwende mogen. De beschrijvingen van de kleding zou ik graag uitgebreider zien en ook de combinaties die te maken zijn.

beste webshop ever!

Echt mijn favoriete kleding webshop! Mooie merken, goede foto's, geweldige service, altijd goed verpakt, vaak een lief persoonlijk kaartje erbij, snelle verzending, snel je geld terug bij retourneren. Enige wat nog beter zou kunnen zijn maat aanbevelingen. Dat het model altijd standaard 36 heeft kan natuurlijk niet want sommige kledingstukken, en sommige merken vallen groter of kleiner dan anderen, hierdoor kan ik de maat soms echt moeilijk inschatten en moet ik vaker retourneren. Maar het mag de pret niet drukken, ik blijf een super trouwe fan!

prima aanbod en betrouwbare levering

Uitstekende winkel. Makkelijk te navigeren, goede merken, betrouwbare levering....

Mooie merken en snelle verzending

Mooie kleding etc bij orange bag

Al verschillende keren iets besteld bij orange bag . Meestal goed . Snelle levering . Ook makelijk bij retour , maar meestal is dat niet nodig

Netjes verzorgd

Altijd keurig verzorgd ingepakt en op tijd in huis Ruime keuze aan merken Kortom voor iedereen wat wils

Wow, worst customer experience in ages.

This was my worst shopping experience in ages. The package (two shoe boxes) came wrapped in paper, with no receipt or return label. When asking for a return, the customer service agent was rude, telling me that I must have lost the label. Once I finally got the label, sending it back was difficult since there was no box. I had to reuse the ripped paper which was difficult.

Snelle levering maar niet meedenkend als er iets speelt

Broek besteld in juiste maat, maar merk valt te groot. Door omstandigheden niet in staat om tijdig te retourneren. Contact over opgenomen. Nieuwe collectie, broek nog aangeboden via website van Orangebag maar geen enkele beweging richting klant om mee te denken in een oplossing, ook niet in tegoedbon. Nu een te grote nieuwe broek, niet gedragen in de doos. Niet retourneerbaar. Geen service

Niet serieus genomen

Heb een flinke klacht en dien er letterlijk niets mee. Vallen tot 4x toe in herhaling met hetzelfde verhaal. Nemen de moeite niet om het kledingstuk retour te nemen om te bekijken. Waardeloos dit is geen service.

Voornamelijk topkwaliteit kleding, klantenservice wisselend.

Mooie kleding van voornamelijk goede kwaliteit en maatverhouding ook goed voor de Nederlandse vrouw. Klantenservice erg wisselend in afhandeling. Voor de prijs van de kleding mag je hier meer van verwachten. Ik kreeg vandaag het advies een t-shirt zo min mogelijk te wassen om de print op het shirt goed te houden. Deze was na 1x wassen op 30 graden zodanig vervaagd, alsof het shirt al enorm vaak is gewassen. Dat soort antwoorden kun je niks mee. En zij doen hier dus niets mee.

Goede site, snelle verzending

Goede site en snelle levering

Duidelijke foto's en snelle verzending

Ik bestel graag bij OrangeBag, ik heb een goed beeld van de kleding hoe het valt bij de modellen en met leuke details.

Slechte klantenservice

Kortaf aan de telefoon, totaal niet meedenkend. Terwijl er flinke fouten zitten in mijn niet al te goedkope aankoop. Voor het oplossen kon ij het artikel op eigen kosten aan ze retourneren. Ik zal hier niet meer kopen. Jammer want ze verkopen mooie kleding. Maar op deze manier gun ik mijn geld liever aan iemand die wel correcte en klantvriendelijke service biedt.

Ik vind het heel prettig om bij Orangebag te shoppen. Leuke collectie en prima service

Tevreden

Altijd goed!

Mooie kwaliteit kleding, zorgvuldig verpakt en snel bezorgd!

een geweldige site waar ik al jaren met veel plezier shop

sinds ongeveer 15 jaar kijk ik geregeld op OrangeBag omdat ik de kleding vaak bijzonder vind en de site is heel overzichtelijk. sinds een paar jaar koop ik met regelmaat een mooi item. de kwaliteit is goed en ik heb er lang plezier van.

Ze zijn dat wat ze uitstralen!

Mooie merken, goede site ,snelle levering en mooie ingepakte pakjes.

‘Persoonlijk’ en vlotte levering van mooie merken .

Fijne site met heldere presentatie, waardoor ik zelden een ‘miskoop’ heb.

Goede communicatie over bezorging

Mooie en uitgebreide collectie. Communicatie over bezorging is duidelijk en levering vindt snel plaats. Ook prima dat je verzendkosten moet betalen voor retourneren. Dat voorkomt onnodige bestellingen.

Mooie collectie en superservice

Mooie merken, mooie site en hele prettige service

Snel en persoonlijk.

Eisenhowerweg 1