Mooie webshop en overzichtelijk

Snelle levering en mooie website met prachtige kleding en als je iets besteld een handgeschreven kaartje waardoor het heel persoonlijk lijkt.

Snelle levering, snelle retour service, gewoon goed!

Prachtige shop met goede klantenservice

Vriendelijk bedrijf met mooie collectie om uit te kiezen!

Groot assortiment, goede service

De online shop heeft een groot assortiment en veel verschillende merken De service bij ruilen of retourneren is prima en verloopt soepel

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Erg blij met orangebag. Fijne, brede collectie. Goede foto’s en omschrijvingen van producten. Bestellen is eenvoudig. En het wordt snel en mooi verpakt bezorgd. Met - nog steeds! - een persoonlijk kaartje. Leuk!

Mooie kleding en goede service.

Fijn dat kleding kan bestellen en als het niet goed is dat het geld kunt laten staan en dan iets anders kunt uitzoeken zodat je niet elke keer geld moet overmaken.

Geen reactie bij klacht

Ik had laarzen besteld van Yaya en zat een streep op bij levering. Ik heb gemaild met foto wat ik moest doen maar totaal geen reactie. Heel jammer want ik had deze laarsjes zo graag gekocht . Maar terug gestuurd omdat men niet gereageerd had.

Altijd goede service

Het bijgevoegde, handgeschreven kaartje geeft een persoonlijke noot. Zeer attent.

Snelle levering, mooi en persoonlijk ingepakt en product voldeed helemaal aan mijn verwachtingen.

De persoonlijke touch maakt het compleet

Ik was erg onder de indruk hoe snel de verzending was gegaan maar vooral de persoonlijke touch die in de verpakking zat ( kaartje). Ik ben om en adviseer het naar vrienden om op de site te kijken.

Mooie merken, blij met de levering

Blij met de aankopen. Mooie website. 1 model (mt36)showt de kleding, prima. Ziet er aantrekkelijk uit. Ook tevreden over de beschrijving van het kledingstuk. Wat ik wel mis is de uitleg over de maten per merk ( alleen info. algemene maatvoering) Snelle levering en is nog nooit verkeerd gegaan. Freq besteld en wat ik mij herinner, twee keer retourzending nodig. Iig toen geld snel retour op de rekening.

Mooi en gevarieerd aanbod en betrouwbaar

Alles prima, mooie kleding, prima prijzen, goede service, snelle levering. Ik bestel al jaren.

Uitstekend, altijd zo geweest. Ben heel tevreden.

Fijne site en goede service

Snelle levering, mooie merken en fijne service

Gewoon top!!

Mooi product voldoet aan de verwachtingen! Snelle verzending. Gewoon top.

Prima ervaringen met Orangbag. Goeie website,leveringen en retouren goed geregeld.

Mooie webshop

Jammer geen AfterPay of Klarna

Super service!!

Prima en snel geholpen

Leuke verpakking.

Top, online winkel

Mooie producten. Mooie shoots voor de mailing. Wel prijzig.

Mooie collectie, snelle service

Leuke kleding en accessoires, interessante aanbiedingen. Snel geleverd.

Geweldige spullen en fantastische service.

Overtreffen van de verwachtingen.

Gewoon goed

Veel en mooie keuzes Snelle levering, super netjes verpakt. Ga zo door

super!

Heel fijne webshop, alles klopt. Mooi overzichtelijk, snelle levering. super!

Geweldige collecties en merken

De artikelen zijn altijd duidelijk omschreven. Geweldige service en een vlotte verzending.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel