Alles prima

Fijnste webshop die ik ken

Orangebag heeft een ruime keuze aan prachtige kleding voor diverse budgetten. Mocht er iets niet goed zijn of je hebt een vraag, dan handelt de klantenservice dat altijd snel en professioneel af.

Altijd blij als ik van Orangebag een pakje ontvang!

Exclusieve merken, perfecte kwaliteit, voldoet aan verwachting. Mooi ingepakt en snelle levering.

Super service

Elke X snelle levering en snelle retour! Super merken heel divers!

mooi aanbod en goede service

orangebag heeft een mooi aanbod dat goed wordt gepresenteerd. de service is zeer persoonlijk en professioneel.

Terugstuur termijn te kort

Doordat retourtermijn maar 7 dagen is heb ik nu een paar schoenen dubbel! Had 39 besteld en twijfelde over de maat, toen een 38 erbij besteld om te kijken welke maat ik moest nemen. Kwam ik erachter dat de 39 die retour moest over het retourtermijn was. Balen!

uitstekende service unieke merken

een prachtige site met mooie merken en onderscheidend

Mooie overzichtelijke site snelle bezorging

Altijd snel bezorgd en uitgebreide online collectie

De bestelling wordt altijd snel en met zorg verpakt bezorgd. Uitgebreide online collectie van prachtige merken.

Alles prima

Prima levering. Leuke persoonlijke note

Prima prijs, prima product, gezellige levering met persoonlijke note

Conitinue betrouwbaarheid

Bestel er vaak, er gaat nooit wat fout, altijd even snel, altijd als verwacht

Prachtige kleding en schoenen

Prachtige spullen, well erg duur. Bovendien is de retour termijn relatief kort en dient er voor retouren te worden betaald. Vanuit duurzaamheid geredeneerd?

Fijne website, duidelijk omschreven

Producten snel binnen en terugbetaling ook netjes

Mooie kwaliteit producten en een goede klantenservice die meedenkt

Kwaliteit

Goede kwaliteit Snelle levering Goede service

Betrouwbaar, toegankelijke collectie, prettige no nonsens uitstraling

Zie bovenstaande.

Snelle levering met altijd een persoonlijke noot

Mooie kleding, snelle levering, en altijd een handgeschreven kaartje er bij. Toch leuk!

Goed geïnformeerd wat betreft de bestelling.

Mooie site en vlotte levering

Snelle levering en goeie foto’s op de site

Supermooi assortiment!!!

Orangebag is voor mij de webwinkel met het mooiste assortiment mooie merken!

Mooie kleding, prima service

Mooie merken, snelle verzending, netjes verpakt en het leuke briefje

Vies artikel ontvangen.

Vies artikel ontvangen als in: kaartjes er aan geknoopt en mega foundation vlek op het item. Als webshop toch wel enige verantwoordelijk om dit te controleren voordat het artikel de deur uit gaat. Daarnaast was na het contact met de webshop de enige optie om het terug te sturen. Geen vervangend artikel, Geen excuses "Maak maar een retour aan op de website". Heb meer moeite in het artikel moeten stoppen dan de webshop zelf gedaan heeft naar mijn idee.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel