Mooie merken op een goede site

Goede service en ruim aanbod

Goed aanbod en snelle afhandeling, ook bij retourzendingen

goede service en verpakking

Mijn pakketjes worden altijd op tijd geleverd en heel mooi ingepakt. Blij mee!

Mooie mode snel geleverd

Goede merken, duidelijke site, prima ervaring met klantenservice.

Mooie website..breed en mooi aanbod..snelle verzending..alles heel zorgvuldig verpakt en het persoonlijke kaartje ..alles bij elkaar: super!

Topbedrijf!

Heerlijk om hier te shoppen: mooie, kwalitatief goede kleding, altijd een persoonlijke, vriendelijke note bij je ‘gescoorde’ kledingstuk, supersnelle levering! Wat wil je nog meer?

Prettige site, mooie merken

Ik shop graag bij Orangebag vanwege het ruime assortiment, vaak nieuwe items, mooie merken en persoonlijke service!

Geweldige service

Wat een fijn bedrijf! Er was een probleem met een jurk die ik had besteld. Dit is perfect opgelost. Fijn dat er zo snel gereageerd wordt!

Mooi verpakt, persoonlijk kaartje erbij, verzorgd!

Ik was wat laat met retourneren. Er werd een uitzondering gemaakt en ik kon m’n items gelukkig retourneren.

Netjes het probleem opgelost

Mooie collectie, snelle levering en altijd een persoonlijk berichtje bij je aankoop..dat maakt t verschil!

Goede service en altijd een persoonlijk berichtje

Betrouwbaar, goede service en altijd een persoonlijk berichtje bij je bestelling. Zeer ruim assortiment van goede design merken. Duidelijke foto's en omschrijving bij product.

Alles super!

Alles super, niets op aan te merken.

prettig shop ervaring

mooi aanbod van kleding, goed gepresenteerd. Hoewel online je ervaart toch een persoonlijke touch. service is goed

Snel, netjes en verzorgd

ik ben heel tevreden en al een aantal jaren klant.

mooie collectie en volledig ook. Snelle levering en prima service.

Bovendien erg fijn dat ik het pakje zelf terug kon brengen naar Veghel waardoor ik geen porto hoef te betalen. Pakje zag er keurig verzorgd uit

Niet goed

Ik heb 2 x een mail gestuurd over een retourzending die niet ontvangen was. Helaas bewijs van verzending kwijt, dus geen terug betaling, wat ik begrijp. Maar onbeschoft vind ik het om dat niet te melde en gewoon een credit nota van o,oo te sturen. Daarna weer mail gestuurd dat ik het niet tof vind even te antwoorden en het uit te leggen en wederom geen reactie !, heel teleurstellend hoor

Alles goed

Ik waardeer naast de mooie kleding het persoonlijke kaartje en de mooi ingepakte pakketjes.

Heel fijn!

ook persoonlijk contact, heel klantvriendelijk. Fijn! :)

Perfecte levering!

Mooie schoen! Precies wat ik hoopte. Levering volgens afspraak.

Top websitemet veel keus

Ben blij met de website; overzichtelijk en met veel sorteer mogelijkheden.

Mijn ruiling werd snel verwerkt. De dag dat mijn retourzending binnen kwam, is ook de nieuwe zending verstuurd. Top!

Leuke webwinkel met veel keus

Leuke webwinkel met veel keus en snelle levering

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel