Fantastische webshop

Mooie webshop, uitgebreid assortiment. Uitstekende service.

Snelle service en verzending

Het gaat altijd goed en snel

netjes en snel

Spullen snel ontvangen en retour 1 item ook eenvoudig

Snelle, goede afhandeling met een persoonlijke touch :)

Al jaren (zo niet vanaf het begin) bestel ik bij Orangebag en vanaf moment 1 tot aan nu zorgen ze voor een personal touch als je iets hebt besteld. En… ze hebben onwijs leuke producten :) Absoluut een aanrader en blijf zo doorgaan!

Mooie kleding

Goede service , leuke mode . Kwaliteit is heel goed.

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Mijn retour is door ziekte blijven liggen en weggebracht door iemand anders hierdoor ook niet retour gemeld. Voor orangebag geen probleem en retour gewoon zonder gezeur opgelost. Dat verdient een goede review en een grote fan erbij! Zo hoort service te zijn. Tot snel Orangebag!

Uitgebreide collectie van mooie merken op een overzichtelijke website

Favo website!

Een fijne winkel om te shoppen

Mooie en goede overzichtelijke site,prettig om te winkelen,fijne en snelle levering en retour nooit een probleem.Super!

Fijnste online shop!

Groot assortiment. Mooiste merken. Fijne site om te kijken.

Mindere ervaring

Voor t eerst in zeker 10 jaar Orangebag, de foto was totaal het wat er in de doos zat. Kwaliteil vd stof het hele plaatje niet oke, zal een keer een misser zijn

Snel en volgens afspraak

Alles top geregeld

Snelle levering en mooi verpakt

Denkt positief mee

Ik kon mijn 10% korting als nieuwe klant meteen inwissselen met terugwerkende kracht

Ik vond wat ik zocht en had het binnen No-time binnen. Product is zoals getoond op de foto en zoals beschreven op de website. De kwaliteit is mooi. Dus zeker aanrader

Klantvriendelijke webshop

Het pakketje komt snel, ze reageren snel op vragen en denken mee, dus erg klantvriendelijk.

Snelle levering , duidelijke website, mooie kwaliteit.

Top site , mooie spullen , reageren snel!

Snelle leveren, bij retour ook snelle communicatie en retour betaling

Super goede ervaring

Ik heb hier een prachtige jas gekocht die snel geleverd werd en in een mooie verpakking aankwam. Er zat zelfs een schattig handgeschreven briefje bij. Super goede ervaring!

Goede en snelle service

Altijd goede en snelle levering en service. Fijne site

Altijd goed

Alles is goed geregeld: info op de site, snelle levering, de persoonlijke noot/touch...

Altijd netjes op tijd verzonden

Keurig ingepakt en netjes op tijd Ook leuk dat je punten spaart ❤️

Heerlijk shoppen.

Groot assortiment en aanbiedingen.Het bestel proces zowel de bezorging en update hierover zijn uitstekend. Kom zeer graag terug bij OrangeBag. Mvg

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht