Altijd goed!

Orangebag is altijd goed! Alles klopt altijd, verzenden is altijd op tijd en retour sturen is simpel en wordt snel verwerkt. Er is zoooooveel keus! Top!

De bestelling wordt snel geleverd en is altijd mooi verpakt. Meestal zit er ook een persoonlijke tekst bij.

Top !

Orangebag heeft een prachtige collectie in de webshop met ook merken die je niet dikwijls tegenkomt. De leveringen zijn altijd snel en ook retouren worden snel afgehandeld. Mijn enige aanbeveling is om van de zeer exclusieve merken wat meer van de collectie aan te bieden., nu koop ik vaak nog bij de webshop van de merken zelf.

Goede service en snel geleverd

Duidelijke comminicatie en het pakketje was wat geleverd had moeten worden. Ook was het mooi verpakt, een cadeautje :)

De site is een poosje geleden vernieuwd en hij werkt gelukkig beter en sneller. Alleen vind ik het altijd onduidelijk waar je je maar kunt invullen. Is onduidelijk.. slecht zichtbaar

Fijne en snelle levering.

Snelle levering , mooi verpakt

Leveringen zijn altijd snel en zitten keurig verpakt met kaartje erbij . Jammer wel dat het kaartje nu algemeen is en niet meer handgeschreven. Verder duidelijke webshop met mooie merken .

Mooie duidelijke website met goede foto’s en omschrijvingen, snelle levering en mooi verpakt

Mooie spullen die snel en goed worden geleverd

Value for money

Zeer snelle levering!

Goede communicatie en zeer vlotte levering. Zal er zeker nog weer wat bestellen!

Heel blij!

Mooie collectie, goede foto’s op de site met goede uitleg van maten, snelle levering. Dankjulliewel!

Helemaal goed!

Goed en origineel aanbod.goede service!

Fijne prijzen voor mooie merken

Goed assortiment maar korte retourtermijn

Het voelt alsof de strenge regels omtrent retourneren bedoeld zijn om je te kunnen pakken op fouten die je mogelijk maakt zodat je de kleding niet meer terug kan sturen en dus moet kopen. Niet in verhouding tot andere webwinkels met vergelijkbare kleding.

Snelle levering en mooi verpakt

Mooie trui past perfect

Mooie Website

Ben altijd zeer tevreden

Superleuk en klantgericht

Af en toe bestel ik wat kleding. De levering is snel en retour zenden is makkelijk en je geld wordt snel teruggestort. De kleding heeft een mooie kwaliteit.

Een erg mooie webshop met mooie merken. Omschrijving van de artikelen zijn duidelijk. Snelle en uitstekende service en verzending. De artikelen zijn altijd mooi en netjes ingepakt. Erg blij met deze webshop.

Ik shop hier graag!

Geweldige winkel Orange Bag! Top assortiment, overzichtelijke website, correcte en snelle levering.

Leuk

Leuke gevarieerde site netjes verpakt beetje te duur(der)

Snelle correcte levering

Goede informatieverstrekking en goed verpakt

TOP

Prachtige kledingcollectie. Ik geniet altijd van mijn aankopen.

Orange bag is op alle fronten n prima bedrijf

Mijn ervaring met orange bag zijn prima! Wat zij beloven wordt nagekomen, kleding is mooi verpakt! Financieel klopt het ook altijd! Het enige wat een bron van irritatie is de levering door DHL, het is bijna een reden om niet meer te bestellen! Zij komen hun afspraak nooit na! Ik woon in Haarlem en zij hadden mijn bestelling in Heemstede bij een winkel afgeleverd, echt onmogelijk!

Goede collectie, snelle levering

Fijne webshop, veel keuze. Snelle levering en super netjes verpakt

Veel keuze en kwaliteit

Het is een fijne webwinkel met leuke merken, regelmatige updates van de collectie en goede service.

Eisenhowerweg 1

5466AB Veghel