VerbeterpuntenNee keurig geregeld
Pluspunten
Snelle levering en goeie prijs
Pluspunten
Steeds correct op de hoogte van wat er met de bestelling gebeurd.
Pluspunten
Snelle levering / goed product
Pluspunten
Snel en super tevreden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter communiceren met de klant
Pluspunten
Binnen 36 uur geleverd. Fantastische kwaliteit.
VerbeterpuntenNog niks op kunnen merken.
Pluspunten
Snel, goede service, duidelijk.
Pluspunten
Alles gaat vlot, prima.
Pluspunten
snel, betalen achteraf
Verbeterpuntendat gratis tangetje is echt helemaal niks. stickervel te diep gestanst, bij sticker pakken komt achterkant mee, zeer vervelend.
Pluspunten
snelle reactie opdracht snel begrepen na aanlevering gegevens goed product geleverd binnen 48 uur na eerste contact.
Pluspunten
snelle levering eerst voorbeeld met logo toegestuurd daarna pas definitief
VerbeterpuntenAanhef op pakket, bestel het geheel met mijn eigen naam en naam bedrijf, pakketje komt binnen en daar staat de naam van mijn voorganger op. Dit vind ik erg slecht.
Pluspunten
Nadat ik teleurgested was door een andere partij heeft Dennis de moeite genomen om mij geduldig via mail te woord te staan en te laten zien wat PrintKlusje voor mij kon betekenen. Na een paar mails direct de bestelling geplaatst die ik een paar dagen later op mijn bureau had staan voor een interessante prijs! Goede service, geduldig personeel en meedenkend. Top!
VerbeterpuntenEigenlijk niet echt iets, op z'n hoogst dat het "op de hoogte houden" iets sneller zou kunnen? (muggenzifterij)
Pluspunten
Altijd snelle service en goede prijs - kwaliteitverhouding
Lollius Ademalaan 22
8453WL Oranjewoud