Afspraken iets beter plannen in vervolg
Pluspunten
Een dikke 10 voor de service. Mijn kast bleek niet goed afgewerkt te zijn, heb ik nieuwe platen gekregen, waardoor het er nu perfect uitziet.
VerbeterpuntenMeerdere keren wat slordigheden in de offerte, maar dat is snel opgelost.
Pluspunten
Snelle levertijd wanneer daar om gevraagd wordt
Pluspunten
Snelle reactie op een bestelling, ook 's avonds laat
Pluspunten
Prima service, snel reageren op vragen.
Pluspunten
Doen precies wat ze beloven. Werd netjes op de hoogte gehouden over levertijd en kwaliteit en kon zelf nog bepalen waar bijvoorbeeld het snoer uit de vitrine kwam. Denken goed mee en reageren razendsnel op mails.
VerbeterpuntenWellicht een 'montage-instructie' meeleveren met de vitrine? Hoe komen de planken er precies in en hoe zet je de deuren er in (welke komt voor?) Kom er wel uit uiteindelijk maar zou het makkelijker maken.
Pluspunten
Een mooi product met een hoogwaardige uitstraling!
VerbeterpuntenMèèr zorg besteden aan een laatste product eind controle!
Pluspunten
Keurig afgewerkt vitrinekast. Klantvriendelijk.
Te laat geleverd. Geleverd met 1 bezorger. Terwijl met 2 afgesproken was. Ik moest dus zelf helpen sjouwen terwijl ik een winkel moest draaien. Dit was niet afgesproken. Kast is prima. Maar levering zeer en zeer slecht!!!
kast was stuk toegekomen. geen duidelijke afspraken rond de betaling van het product levertijd was zwaar overtijd.
Geachte heer/mevr, Graag vernemen wij van u wat er kapot is aan de kast zodat we dat kunnen oplossen. We hebben helaas nog van u, nog van onze transporteur een schademelding gehad. Betreft de betaling; deze staat vermeld op de bestelbon van de vitrine. De levertijd is inderdaad langer geweest dan gebruikelijk. Dit is ook vooraf aangegeven dat i.v.m. de vakantieperiode de levertijd tot 3 weken langer kan zijn. Wij betreuren het dat er zo'n slechte beoordeling is ingevuld en dat er niet serieus naar gekeken is. Een 8 voor betrouwbaarheid en een 1 voor afspraken nakomen strookt niet met elkaar. Wij gaan in ieder geval ons best doen om e.a. te verbeteren!!
Pluspunten
goede kwaliteit prijs verhouding mooie aanbiedingen
Verbeterpuntenwe moesten hem zelf uitpakken en toen bleek de kast verkeerd om te staan je kon niet aan de verpakking zien hoe hij moest staan....
Pluspunten
Goed advies. Mooi product
Verbeterpunten?
Pluspunten
Vitrine Masters komt afspraken na.
VerbeterpuntenBeantwoording mails kan sneller.
Pluspunten
kwalitatief goed, juiste product geleverd. duidelijk over de aflevering
Verbeterpuntenonduidelijk over de levertijd
bezorging
Pluspunten
Alles was weer perfekt zoals ik het al gewend was van Vitrinemasters uit het verleden. Gewoon een geweldig bedrijf, volgende vitrine komt zeker te weten ook bij Vitrinemasters vandaan. Bij Vitrinemasters ben je en voel je je echt KLANT!
VerbeterpuntenGa zo door met zaken doen en je zult nog meer succes boeken.
Pluspunten
In het verleden wat spullen al gekocht bij Vitrine masters. Was nu een onderdeel kwijt geraaktvan mijn vitrine tijdens de verhuizing. Even gemaild en men had het onderdeeltje gelukkig liggen. Kreeg het gratis en ipv één heb ik er twee gekregen. Waar vind je nu nog zulke service? Top! Zeker aan te bevelen.
- Misschien aangeven dat het glas best eens gekuist wordt alvorens de kast te monteren. In mijn geval is de kast geplaatst tegen een muur waardoor na montage de achterkant van de kast (het glas) kuisen (glas beetje vuil door verpakking) niet meer mogelijk was/is.
Pluspunten
Goed verzorgd
Even afwachten alvorens te mailen dat er een openstaande factuur is want courier werd contant op
Kerkstraat 36
5253AP Nieuwekuijk